Verhalen van ondernemers

Achter de muren van bedrijfspanden op Lage Weide wordt hard gewerkt. Aan allerlei nieuwe en slimme oplossingen om klanten verder te helpen. Die mooie producten en diensten van bedrijven op Lage Weide zijn lang niet allemaal bekend bij het grote publiek. Terwijl ze vaak mooi, nuttig en belangrijk zijn. Zo dragen we met zijn allen ons steentje bij aan gezond stedelijk leven in Utrecht.

Op deze pagina verzamelen we boeiende ondernemersverhalen en geven we u graag een kijkje achter de schermen bij enkele van de 800 bedrijven die op Lage Weide gevestigd zijn.

Wilt u zelf met uw bedrijf ook eens gratis in de schijnwerpers worden gezet? Neem dan contact op met Daan van Haarlem via daanvanhaarlem@lageweide.nl of bel hem op 06-42100792.

Mooie PR voor uw bedrijf

Parkmanagement Lage Weide gaat in de komende maanden bij 20 bedrijven langs voor een kort interview en professionele fotografie. Daarmee zetten we uw bedrijf in het zonnetje en versterken we ook het imago van Lage Weide. Want deze verhalen en foto’s worden onder meer gedeeld via diverse sociale media en websites. Dat is goede PR voor u en voor het bedrijventerrein.

Zo laten we zien dat wij ook bijdragen aan het onderscheidende profiel van Utrecht waar gezond stedelijk leven hoog in het vaandel staat. Dus heeft uw onderneming raakvlakken met thema’s als duurzaamheid, gezondheid, innovatie, mobiliteit of internationalisering? Neem dan contact op met Roeland Tameling via roelandtameling@lageweide.nl of 06-17453490 (ook buiten kantooruren).

Zet uw bedrijf in de schijnwerpers op onze kosten, reageer nu!