Sterke ondernemersverhalen

uit de oude doos

Verhalen van ondernemers

Achter de muren van bedrijfspanden op Lage Weide wordt hard gewerkt. Aan allerlei nieuwe en slimme oplossingen om klanten verder te helpen. Die mooie producten en diensten van bedrijven op Lage Weide zijn lang niet allemaal bekend bij het grote publiek. Terwijl ze vaak mooi, nuttig en belangrijk zijn. Zo dragen we met zijn allen ons steentje bij aan gezond stedelijk leven in Utrecht.

Op deze pagina verzamelen we boeiende ondernemersverhalen en geven we u graag een kijkje achter de schermen bij enkele van de 800 bedrijven die op Lage Weide gevestigd zijn.

Wilt u zelf met uw bedrijf ook eens gratis in de schijnwerpers worden gezet? Neem dan contact op met Richard Hartkamp via richardhartkamp@lageweide.nl of bel hem op 06-22808973.

Mooie PR voor uw bedrijf

Parkmanagement Lage Weide komt graag bij jouw bedrijf langs voor een kort interview en naar wens met professionele fotografie. Daarmee zetten we jouw bedrijf in het zonnetje en versterken we ook het imago van Lage Weide. Want deze verhalen en foto’s worden onder meer gedeeld via diverse sociale media en websites. Dat is goede PR voor jouw en voor ons bedrijventerrein.

Zo laten we zien dat wij bijdragen aan het onderscheidende profiel van Utrecht waar gezond stedelijk leven hoog in het vaandel staat. Dus heeft jouw onderneming raakvlakken met thema’s als duurzaamheid, gezondheid, innovatie, mobiliteit of internationalisering? Neem dan contact op met Richard Hartkamp via richardhartkamp@lageweide.nl of bel hem op 06-22808973

Zet jouw bedrijf in de schijnwerpers op onze kosten, reageer nu!