Aanmelden deelfietsensysteem

Door je in te schrijven kan je gebruik maken van het deelfietsensysteem Lage Weide en de e-bikes van TIER. Via de Gaiyo app kun je de hubs en fietsen makkelijk vinden en krijg je aanvullende informatie over de voertuigen te zien, zoals de accustatus. Ook regel je het openen en sluiten via de app.

Stappenplan

  1. Meld je aan voor deze actie via het aanmeldformulier
  2. Vul het aanmeldformulier in en gebruik hiervoor je zakelijke e-mailadres. Heb je geen zakelijk e-mailadres? Geen probleem, dan controleren we op een andere manier in het aanmeldformulier je werkgever op Lage Weide.
  3. Je aanmelding wordt binnen 3 werkdagen door Werkstichting Lage Weide verwerkt.
  4. Indien je aanmelding is verwerkt, ontvang je een mail met instructies van Gaiyo.
  5. Volg de instructies in de mail, download en installeer de Gaiyo app.
  6. Maak vervolgens een Gaiyo account aan met het opgegeven zakelijke e-mailadres.
  7. Je account is nu klaar voor gebruik. Pak een fiets in een van de hubs in de omgeving van je werk en fiets naar je werk in Lage Weide! 

In de Gaiyo app zie je direct instructies voor het huren van een TIER e-bike voor woon-werkverkeer van en naar Lage Weide. Deze instructies zijn ook HIER te vinden of kijk op onze pagina veelgestelde vragen voor nog meer informatie. 

De fietsritten met korting (max. 30 minuten per keer) worden alleen beschikbaar gesteld voor woon-werkverkeer van en naar Lage Weide. Lees alle Voorwaarden van de actie hier of bekijk het Privacybeleid van Werkstichting Lage Weide. Heb je vragen? Bekijk dan eerst de antwoorden op de pagina veelgestelde vragen of neem contact op met Daan van Haarlem. 

Acties bereikbaarheid: blijf op de hoogte!

Meer weten over onze aanpak voor een bereikbaar Lage Weide? Kijk op www.lageweide.nl/bereikbaarheid/mobiliteits-projecten/ voor een actueel overzicht!