Ondernemers ontmoeten elkaar op Lage Weide

netwerkbijeenkomsten en evenementen

Verbinding creëren tussen de bedrijven op Lage Weide: dat zien wij als onze belangrijkste taak. Sinds 1966 komt Industrievereniging Lage Weide op voor de belangen van haar leden. Maar we kunnen pas écht aan belangenbehartiging doen, als we weten wie onze leden zijn en wat hen bezighoudt. Daarom doen we er alles aan om onze leden te leren kennen en om ze in contact te brengen met elkaar. Want samen kom je verder!

Op Lage Weide zijn zo’n 800 bedrijven actief. Grote en kleine ondernemingen, nationale en internationale bedrijven die werk bieden aan ongeveer 18.000 mensen. De vertegenwoordigers van al deze mensen bieden wij graag een platform voor kennisdeling en het vergroten van hun netwerk. Als we weten wat er speelt bij al deze ondernemers, zijn wij in staat om de kennis en krachten van al deze ondernemers op een positieve manier te bundelen. Daarom organiseren wij regelmatig netwerkbijeenkomsten waar leden elkaar ontmoeten.

Netwerkbijeenkomsten Lage Weide

De leden van Industrievereniging Lage Weide ontmoeten elkaar op diverse netwerkbijenkomsten:

  • Elke maand is er een ontbijtsessie. Een geliefde bijeenkomst voor veel ondernemers, omdat op dit moment van de dag de agenda’s meestal leeg zijn. Tijdens de ontbijtsessies presenteren de leden hun bedrijf, worden er gastsprekers uitgenodigd en kunnen de leden aangeven wat voor business ze zoeken. De ontbijtsessies houden we bij Lees meer over onze ontbijtsessies
  • Een paar keer per jaar organiseren we een bedrijfsbezoek. Leden vinden het zeer interessant om een blik achter de schermen te werpen bij één van de leden. We combineren deze bedrijfsbezoeken vaak met een ontbijtsessie of een vooraf geprogrammeerde extra bijeenkomst. Lees meer over onze bedrijfsbezoeken
  • Eens per jaar is er de Algemene Leden Vergadering, waar onze leden inzage krijgen in de feiten & cijfers van het afgelopen jaar. Uiteraard combineren we deze vergadering met een borrel, zodat er genetwerkt kan worden.
  • Tijdens onze zomer-barbecue praten we bij over de voorbije zomervakantie en maken we plannen voor het najaar. Bekijk foto’s van de vorige barbecues
  • Het directeurendiner is een exclusief etentje speciaal voor directieleden. Tijdens het diner is er een interessante spreker en kunnen directeuren ervaringen uitwisselen. Bekijk onze agenda voor het volgende directeurendiner!
  • Vier keer per jaar houden we een P&O-netwerkbijeenkomst. Deze bijeenkomsten zijn exclusief voor HR-medewerkers van bedrijven op Lage Weide. Tijdens deze bijeenkomsten wisselen we kennis en ervaringen uit over actuele personeelsvraagstukken die spelen op Lage Weide. Door elkaar te helpen en samen te werken, bouwen we aan een Lage Weide dat aantrekkelijk is om te werken.  
Jan Troost

Heeft u een idee voor een evenement?

Organiseert uw bedrijf een evenement waarbij andere ondernemers van Lage Weide welkom zijn? Laat het ons weten! Stuur een mail naar info@lageweide.nl en wij vermelden uw evenement op de agenda.

Wilt u de leden ook een keer bij uw bedrijf ontvangen?

U bent natuurlijk van harte welkom om ook een ontbijtbijeenkomst of bedrijfsbezoek voor de leden te organiseren! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Activiteiten op Lage Weide: bekijk de agenda

Check de agenda voor alle netwerkevenementen op Lage Weide.

Behaalde resultaten 2020

Goede voornemens 2021

  • Bestaande aanbod collectief voordeel is uitgebreid met deelfietsen

  • Stakeholders krijgen een positieve indruk van Lage Weide door werkbezoeken

  • 2 LED-informatieborden op Lage Weide geplaatst

Verbinding creëren tussen de bedrijven op Lage Weide zien wij als onze belangrijkste taak