Ondernemers ontmoeten elkaar op Lage Weide

netwerkbijeenkomsten en evenementen

Verbinding creëren tussen de bedrijven op Lage Weide: dat zien wij als onze belangrijkste taak. Sinds 1966 komt Industrievereniging Lage Weide op voor de belangen van haar leden. Maar we kunnen pas écht aan belangenbehartiging doen, als we weten wie onze leden zijn en wat hen bezighoudt. Daarom doen we er alles aan om onze leden te leren kennen en om ze in contact te brengen met elkaar. Want samen kom je verder!

Op Lage Weide zijn zo’n 800 bedrijven actief. Grote en kleine ondernemingen, nationale en internationale bedrijven die werk bieden aan ongeveer 18.000 mensen. De vertegenwoordigers van al deze mensen bieden wij graag een platform voor kennisdeling en het vergroten van hun netwerk. Als we weten wat er speelt bij al deze ondernemers, zijn wij in staat om de kennis en krachten van al deze ondernemers op een positieve manier te bundelen. Daarom organiseren wij regelmatig netwerkbijeenkomsten waar leden elkaar ontmoeten.

Netwerkbijeenkomsten Lage Weide

De leden van Industrievereniging Lage Weide en de andere ondernemers op Lage Weide ontmoeten elkaar op diverse netwerkbijenkomsten:

 • Regelmatig zijn er ontbijtsessies. Een geliefde bijeenkomst voor veel ondernemers, omdat op dit moment van de dag de agenda’s meestal leeg zijn. Tijdens de ontbijtsessies gaan we aan de slag tijdens werksessies of presenteren de ILW-leden hun bedrijf, worden er gastsprekers uitgenodigd en kunnen de leden aangeven wat voor business ze zoeken. Zelf eens een ontbijtsessie organiseren om in contact te komen met de andere ILW leden? Laat het weten via info@lageweide.nl
 • Een paar keer per jaar organiseren we een bedrijfsbezoek. Leden vinden het zeer interessant om een blik achter de schermen te werpen bij één van de leden. We combineren deze bedrijfsbezoeken vaak met een ontbijtsessie of een vooraf geprogrammeerde extra bijeenkomst. Wil jij jouw buren eens rondleiden? Laat het weten via info@lageweide.nl
 • Tweemaal per jaar is er de Algemene Leden Vergadering, waar onze leden inzage krijgen in de feiten & cijfers van het afgelopen jaar. Uiteraard combineren we deze vergadering met een borrel, zodat er genetwerkt kan worden.
 • Tijdens onze zomer-barbecue praten we bij over de voorbije periode en maken we plannen voor het najaar. Bekijk een nieuwsbericht van de vorige barbecues
 • Het ILW-diner is een exclusief etentje speciaal voor directeuren, bestuursleden en vestigingsmanagers. Tijdens het diner is er een interessante spreker en kunnen de aanwezigen ervaringen uitwisselen. Bekijk onze agenda voor het volgende ILW-diner!
 • Vier keer per jaar houden we een P&O-netwerkbijeenkomst. Deze bijeenkomsten zijn exclusief voor HR-medewerkers en directeuren van bedrijven op Lage Weide. Tijdens deze bijeenkomsten wisselen we kennis en ervaringen uit over actuele personeelsvraagstukken die spelen op Lage Weide. Door elkaar te helpen en samen te werken, bouwen we aan een Lage Weide dat aantrekkelijk is om te werken.  
Jan Troost

Heeft u een idee voor een evenement?

Organiseert jouw bedrijf een evenement waarbij andere ondernemers van Lage Weide welkom zijn? Laat het ons weten! Stuur een mail naar info@lageweide.nl en wij promoten jouw evenement via ons LinkedIn-kanaal.

Wil jij de leden ook een keer bij jouw bedrijf ontvangen?

Je bent natuurlijk van harte welkom om ook een ontbijtbijeenkomst of bedrijfsbezoek voor de ILW-leden te organiseren! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Activiteiten op Lage Weide: bekijk de agenda

Check de agenda voor alle netwerkevenementen op Lage Weide.

Behaalde resultaten 2023

LED-informatieborden in gebruik genomen
 • De LED-schermen zijn in gebruik genomen, zodat we op twee strategische plekken bij de entrees van Lage Weide nieuwsberichten en meldingen kunnen delen met alle mensen op Lage Weide.
Accountmanagement
 • Op verschillende manieren blijven we in gesprek met onze ondernemers. Zo plannen we geregeld bijpraat-momenten in met onze ILW-leden en knopen we kennismakingsgesprekken aan met ondernemers die nog niet zijn aangehaakt, of nieuw gevestigd zijn op Lage Weide. Ook bijpraten of kennismaken? Neem contact op via richardhartkamp@lageweide.nl

Ondersteuning ondernemers
 • We hielpen 150 ondernemers met raad en daad. 
Organisatie ILW events
3e Lage Weide magazine
 • Met een oplage van 1500 stuks bereiken we met het magazine steeds meer ondernemers op Lage Weide en samenwerkingspartners elders in de stad (en regio). 

Goede voornemens 2024

Accountmanagement
 • Contacten onderhouden met 100 ondernemers en ondersteuning bieden aan nog eens 100 ondernemers.

Collectief voordeel
 • We bundelen het collectief voordeel dat wij aanbieden, maar ook dat aangeboden wordt door ondernemers onderling, op onze website en in een vernieuwde voordeelflyer.

Organiseren ILW bijeenkomsten
 • Organiseren van diverse ILW bijeenkomsten zoals diners, ALV’s, BBQ en andere evenementen

Verkennen Jong ILW
 • We verkennen het formeren van de groep ‘Jong ILW’. Beoogd resultaat: een actief en betrokken netwerk van jonge ondernemers

Verbinding creëren tussen de bedrijven op Lage Weide zien wij als onze belangrijkste taak