Wijkagent.

110221_erik_schepWijkagent

H.J (Erik) Schep, Wijkagent van de bedrijventerreinen Lage Weide, Papendorp en De Wetering

De wijkagent is voor u het eerste aanspreekpunt bij de politie. U kunt bij Erik Schep onder meer terecht met vragen of informatie over bedrijfsinbraken, vernielingen, interne diefstallen en verkeerssituaties. De wijkagent stelt zelf onderzoeken in, maar schakelt indien nodig ook andere politiemedewerkers in om problemen aan te pakken.
Verder kunnen ondernemers bij de wijkagent terecht voor preventieadvies en doorverwijzing naar andere veiligheidsinstanties.

Contact

De wijkagent werkt graag samen met u aan de veiligheid in het industriegebied. Met uw informatie kan de wijkagent problemen in de buurt aanpakken en indien mogelijk voorkomen.

Wilt u een afspraak maken? Bel 0900-8844 of stuur Erik een e-mail: erik.schep@politie.nl.
Het bezoekadres is het politiebureau aan de Burgemeester Middelweerdplaats 2 in De Meern. Bel 112 bij verdachte situaties in uw omgeving of bel misdaad anoniem 0800-7000.

Aangifte doen

Aangifte doen kan op maandag tot en met zaterdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur op het politiebureau in De Meern. Op het politiebureau aan de Kroonstraat 25 in Utrecht kunt u 24 uur per dag terecht voor het doen van aangifte. Verder kunt u voor bepaalde delicten (diefstal en vernieling) ook via www.politie.nl/utrecht aangifte doen.

Wilt u iets anders melden?

Is er ergens op Lage Weide vuil gedumpt of ziet u een fietspad/weg met enorme gaten? Laat het snel en simpel weten via de slimmeldenapp. Met deze app kunt u gemakkelijk problemen, irritaties en verbeteringen melden bij de gemeente.

U kunt uw melding natuurlijk ook doorgeven via west@utrecht.nl.

Interessante sites

Wilt u meer informatie over hoe u bepaalde vormen van criminaliteit kunt voorkomen? Raadpleeg dan www.utrecht.nl, detailhandel.info of www.dedetailhandel.nl.