Heb jij iets gezien dat je ons wilt melden? Of heb je een vraag over een specifiek onderwerp?
Neem eenvoudig contact met ons op met onderstaand formulier. Wij nemen dan, indien gewenst,  zo snel mogelijk contact met je op.

Je kunt ook bellen met Parkmanagement Lage Weide: 06 17 45 34 90.

Maak melding of stel een vraag via onderstaand formulier

Maak gemakkelijk melding 

Valt jou iets op rondom jouw bedrijf of op bedrijventerrein Lage Weide?
Doe 
dan direct een melding via utrecht.nl/melding

Via de website kun je een melding doorgeven aan de gemeente. Bijvoorbeeld over afval, vervuiling, groen, onderhoud, reparaties, obstakels, verkeer, wegwerkzaamheden, overlast, graffiti of vuurwerkoverlast. Ook kun je een melding doen als je een obstakel ziet waar bijvoorbeeld mensen in een rolstoel of slechtzienden last van hebben. 

Het melden via de website is gekoppeld aan het proces van de gemeente en geeft direct inzicht in het behandelnummer en de status van een melding. Ook kun je eenvoudig stemmen op meldingen die al door anderen zijn gedaan.

De website laat op de kaart al zien wat er in jouw omgeving is. Klik op een icoon en alle bijbehorende informatie wordt al ingevuld. Je kunt ook op elke plek op de kaart klikken en alle soorten meldingen doen. Het systeem helpt je gemakkelijk door alle stappen en je kunt ook foto’s en een beschrijving toevoegen aan jouw melding. 

Wil jij ook bijdragen aan een schoner en veiliger Lage Weide? En wil je zeker weten dat jouw melding bij de gemeente terecht komt? Doe dan een melding via utrecht.nl/melding. Dan pakt de gemeente dit snel op én de meldingen worden geregistreerd waardoor we een beter beeld krijgen van de situatie op Lage Weide.

Meer informatie vind je op de website van de gemeente Utrecht.