Word lid van ILW

Iedereen die op het bedrijventerrein Lage Weide een onderneming heeft of een pand beheert, kan lid worden van Industrievereniging Lage Weide (ILW). Met jouw lidmaatschap kunnen we jouw belangen behartigen, maar ook informele (netwerk)bijeenkomsten organiseren samen met collega-ondernemers op Lage Weide.

Voordelen lidmaatschap ILW:

  • collectieve belangenbehartiging
  • kennismaken met collega-ondernemers
  • actuele informatie omtrent Lage Weide
  • advies bij collectieve initiatieven

Lid worden?

De contributie bedraagt € 250,– (exclusief BTW) per jaar. De contributie dient na ontvangst van de contributiefactuur te worden overgemaakt op rekening NL96INGB0000737626 t.n.v. Industrievereniging Lage Weide.

Vriend van Lage Weide

Ben jij met jouw organisatie niet op Lage Weide gevestigd, maar wil je wel jouw netwerk vergroten met de directeuren, bestuurders en vestigingsmanagers van bedrijven op Lage Weide? Voor €250,- per jaar word jij vriend van Lage Weide en daarmee vriend van ILW. Als onze vriend ben je van harte welkom bij diverse netwerkevenementen verspreid over het jaar. Denk aan een nieuwjaarsborrel, de exclusieve ILW Diners (3 maal per jaar) en de jaarlijkse ILW Zomer BBQ. Laat je tijdens deze bijeenkomsten inspireren door bekende sprekers. Het is dan bovendien ook mogelijk je eigen introducees mee te nemen tijdens events met een bring-a-friend actie.

AANMELDFORMULIER ILW

Door onderstaand formulier te versturen gaat u akkoord met het verwerken van uw gegevens in de ledenadministratie.

Vakjes met een * bent u verplicht in te vullen.