Samen inkopen, samen werken en samen zakendoen. Dat bedoelen we met collectief voordeel.

Hier vindt u een overzicht van ons actuele aanbod:

  1. Korting op uw verzekeringspremies
  2. Korting op BHV trainingen
  3. Taalles op de werkvloer

Om te profiteren van kwantumkorting en andere voordelen voor ondernemers op bedrijventerrein Lage Weide hoeft u niet lid te zijn of worden van ILW, want Parkmanagement Lage Weide wordt al gefinancierd uit het Ondernemersfonds Utrecht en mede mogelijk gemaakt dankzij subsidie van de Europese Unie – Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

Heeft u vragen of suggesties voor andere voordeelacties voor ondernemers op Lage Weide? Mail naar info@lageweide.nl of bel 06 17 45 34 90.

Graag maken we u ook attent op de collectieve voordelen die ECUB biedt. Ooit begonnen als ‘Energie Collectief Lage Weide’ is het nu een bredere coöperatie zonder winstoogmerk opgericht door en voor ondernemers. De professionals van ECUB helpen u als ondernemer verduurzamen door uw energiebesparingspotentieel inzichtelijk te maken, en begeleiden u bij het doorvoeren van energiebesparende maatregelen of hernieuwbare energieopwekking. Ook hebben zij collectieve prijsafspraken gemaakt op het gebied van zonnepanelen, laadpalen, led en groene stroom waarvan u kunt profiteren wanneer u zich bij ECUB aansluit.