Korting op BHV-trainingen

Vanaf 1 juli biedt Medprevent standaard korting op alle BHV-trainingen voor organisaties op bedrijventerrein Lage Weide.

Deze korting geldt ook op trainingen voor meerdere vestigingen, gezamenlijke BHV-trainingen met de gehele organisatie of individuele BHV-trainingen voor werknemers van bedrijven en andere organisaties die zijn gevestigd op Lage Weide.

Daarnaast is het voordelig voor werkgevers dat de trainingen worden gehouden op Lage Weide zelf, in de Synderella Savannah Tower. Dat is dus om de hoek van uw eigen bedrijfspand. Zo worden de onderlinge contacten tussen bedrijven op Lage Weide ook nog eens verstevigd en wordt het bedrijventerrein nog veiliger. Daarmee werken we samen aan het behoud van het Keurmerk Veilig Ondernemen.

De korting geldt op álle BHV-opleidingen voor zowel beginners als herhalers, dus deze samenwerking met Medprevent kan u tevens een serieuze besparing opleveren wanneer u het bestaande BHV-team op herhaling wilt sturen.

Al het voordeel op een rijtje:

  1. BHV Basis Opleiding (inclusief Lunch): € 146,50 p.p. in plaats van € 172,-
  2. BHV Herhaling (inclusief lunch) € 121,50 p.p. in plaats van € 132,-
  3. Prescan uurtarief € 110,- in plaats van € 125,-

Kijk voor meer informatie op:

www.medprevent.nl/opleiding-plaatsen/utrecht-west/ .

 

Aanmeldprocedure

Aanmelden voor een BHV cursus van Medprevent gaat via: www.medprevent.nl/bhv/inschrijven.

Op deze pagina staat het cursusaanbod op de locatie Utrecht-West.

  1. Kies de datum van de BHV opleiding of BHV herhaling waarvoor u cursisten wilt aanmelden.
  2. Vul uw eigen bedrijfsgegevens in.
  3. Ga verder met het invullen van uw gegevens als contactpersoon.
  4. Vervolgens kunt u uzelf aanvinken als cursist of kunt u andere cursisten toevoegen. Bij het aanmelden van iedere cursist dient u bij ‘Kostenplaats’ (zie afbeelding hieronder) Parkmanagement Lage Weide in te vullen. De administratie van Medprevent zal de benodigde korting automatisch doorvoeren.