Korting op BHV-trainingen

Al enkele jaren biedt arbodienst Medprevent korting op alle BHV-trainingen voor organisaties op bedrijventerrein Lage Weide. Deze korting geldt voor alle trainingen op 70 locaties waar arbodienst Medprevent BHV-trainingen geeft.

Dagelijks zorgen de ervaren instructeurs van Medprevent ervoor dat de cursisten aan het einde van de training voldoende kennis hebben van ongevallen, brand en ontruiming van de werkvloer. Ze trainen samen vaardigheden op het gebied van levensreddende eerste hulp, brandbestrijding en evacuatie van personen. Zo heb je altijd competente bedrijfshulpverleners in je organisatie.

De korting geldt voor álle BHV-opleidingen en BHV-herhalingen. De voordelen op een rijtje:

  1. BHV-opleiding (inclusief lunch): € 152,- p.p. in plaats van € 179,-
  2. BHV-herhaling (inclusief lunch) € 128,- p.p. in plaats van € 139,-

Met het ruime aanbod aan trainingen kies je altijd een passende training om de veiligheidsorganisatie in jouw organisatie op orde te houden. Meer informatie: www.medprevent.nl/trainingen/

Aanmeldprocedure

Aanmelden voor een BHV-training van Medprevent kan hier:
www.medprevent.nl/alle-trainingen/

  1. Kies de datum en locatie van de BHV-opleiding of BHV-herhaling waarvoor je cursisten wilt aanmelden.
  2. Vul je eigen bedrijfsgegevens in.
  3. Ga verder met het invullen van je gegevens als contactpersoon.
  4. Vervolgens kun je jezelf aanvinken als cursist of kun je andere cursisten toevoegen. Bij het aanmelden van iedere cursist dien je bij ‘Kostenplaats’ Lage Weide in te vullen. De administratie van arbodienst Medprevent zal de benodigde korting automatisch doorvoeren.

Binnenkort zal de functie ‘Kortingscode’ in het aanmeldformulier actief worden. Dan wordt de korting ook meteen doorberekend op de website en de bevestigingsmail die je ontvangt.

Arbodienst Medprevent: Samen veilig & gezond

Gezonde werknemers zijn goud waard. Voor je organisatie en voor onze maatschappij. Een veilige werkomgeving draagt bij aan gezond en vitaal blijven werken. Samen werken we aan een veilige en gezonde werkvloer, dat is het doel van arbodienst Medprevent. Bij ons vind je alles voor veilig en gezond werken onder één paraplu.

Al bijna 30 jaar zetten wij ons iedere dag met veel energie in om Nederland veiliger en gezonder te laten werken. Wij geloven dat werk een belangrijke pijler is in ons leven: voor ons als mens, als organisatie én als maatschappij. Onze ambitie is om samen te werken aan vitale organisaties en werknemers, en geluk op de werkvloer. Wij stimuleren en helpen klanten met hun preventieve aanpak; zij zijn vertrouwd met hun eigen organisatie en spelen hier een belangrijke rol in.