Heb je medewerkers in dienst die moeite hebben met lezen en/of schrijven? Zoals het versturen van e-mails of het begrijpen van instructies. Dit kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Denk aan een lagere productiviteit, hoger ziekteverzuim en veiligheidsproblemen. Duurzame inzetbaarheid begint met taal. Op initiatief van de gemeente Utrecht en ILW Parkmanagement Lage Weide bieden wij jouw medewerkers daarom een gratis taalcursus aan.

Met de taalcursus van NLtraining werken je medewerkers aan hun Nederlandse taalvaardigheid en werknemersvaardigheden. De taalcursus draagt bij aan een betere sfeer op de werkvloer, een goede samenwerking tussen collega’s, een hogere motivatie, veiligheid én minder verzuim. Ook benieuwd hoe medewerkers hun Nederlands kunnen verbeteren? Meld je werknemer(s) nu aan voor de gratis taalcursus Nederlands!

Aanmelden kan tot eind september, de 15 weken durende cursus start eind oktober. Na inventarisatie van de aanmeldingen worden de details van het programma samen met werkgevers vormgegeven.

Voor vragen, neem contact op met Hoda Hamdaoui via hodahamdaoui@lageweide.nl