Grote opkomst bij ILW Zomer BBQ

Op dinsdag 5 juli was het weer tijd voor de jaarlijkse ILW Zomer BBQ. ILW voorzitter Jos van Rooijen kon verheugd de ruim 60 aanwezigen van harte welkom heten bij De Utrechtse Stadsvrijheid.

Waarnemend directeur Roeland Tameling maakte daarna van de gelegenheid gebruik de bijeenkomst over digitaal veilig ondernemen op 25 augustus onder de aandacht te brengen. Hier leer je hoe jij jouw onderneming tegen cybercriminelen kan wapenen. Ook daagde hij de aanwezigen uit een zakelijk directeur op Lage Weide aan te dragen die jonger is dan de 29 jaar van Mike Geytenbeek van Groenpand. Mike is op dit moment houder van de wisselbeker van de Groentje Award. Dus ben jij even jong, of jonger dan Mike? Claim dan de Groentje Award!

Vervolgens was het woord aan oud-wielrenner Bram Tankink. Zijn missie? Mensen aan het fietsen krijgen! Een missie waar wij als Lage Weide ook naar streven. Tankink deed zijn verhaal met grappige anekdotes en de nodige zelfspot. Maar ook met een serieuze noot, met het aangrijpende verhaal over zijn gezinssituatie met de zorg voor zijn zus met een spastische aandoening. Een situatie waardoor de vrijheid en onbevangenheid van het fietsen hem een gevoel van geluk over zijn fysieke gezondheid gaf.

Tankink deelde zijn ervaringen uit zijn carrière. Zo kwam er voor zijn team een moment om zelf na te kunnen denken over de normen en waarden die zij belangrijk vonden. Dit zorgde ervoor dat deze kernwaarden ook echt door het team gedragen werden en er naar werd geleefd. Met een gevoel van bonding en gemeenschappelijkheid ontstond een sterk team, dat kans maakte op prijzen. Afsluitend benadrukte Tankink dan ook de waarde van gemeenschappelijkheid, zeker ook in een Ondernemersvereniging als ILW.

Na deze inspirerende woorden was het tijd voor een uitstekend smakelijke BBQ en om te netwerken met alle aanwezigen.

Ben jij nog niet betrokken bij ILW en wil je dit wel? Bedrijven gevestigd op Lage Weide kunnen zich direct aanmelden als lid. Niet gevestigd op Lage Weide, maar wil je als ‘Vriend van ILW’ wel aanwezig zijn bij alle netwerkevenementen? Neem dan contact op met richardhartkamp@lageweide.nl voor meer informatie!