ILW en Groenpand presenteren met trots: de Groentje Award!

Jong talent is goed voor een bedrijf. Het brengt een frisse wind, een nieuwe blik en veel drive. Als je net uit de schoolbanken komt, heb je de meest recente inzichten meegekregen over de branche waar je nu in werkt. Je bent nog niet vastgeroest in “hoe het hoort” en gaat de dingen met energie aan. De wereld is voortdurend in beweging en jij staat vooraan om die beweging op te merken, erop in te spelen of zelfs in gang te zetten. Met jong talent aan het roer van een bedrijf, kunnen we de uitdagingen van het moment aanpakken. Kortom: jong talent is enorm waardevol.

Omdat we jong directietalent zo waardevol vinden, hebben ILW en Groenpand de Groentje Award in het leven geroepen. De Groentje Award wordt altijd uitgereikt aan de – op dat moment – jongste directeur op bedrijventerrein Lage Weide. We geven jou de eervolle titel ‘Groentje’ en uiten daarmee onze waardering dat jij de uitdaging bent aangegaan om al op jonge leeftijd een bedrijf aan te sturen. Dus ben jij de jongste zakelijke directeur op Lage Weide, dan reiken we de Groentje Award aan jou uit!

Aan Mike Geytenbeek de eer om de Groentje Award als eerste te ontvangen en straks weer door te geven. Mike is 29 jaar (geboren in 1992) en runt Groenpand Maatwerk, dat zich bezighoudt met het verduurzamen van zakelijke gebouwen. Denk aan kantoorpanden, bedrijfspanden, scholen, kinderboerderijen en winkelpanden. Als je minder energie wilt verbruiken of zelfs gaan opwekken, kun je bij Mike en zijn Groenpand Maatwerk team terecht. Het team telt momenteel negen koppen en groeit snel. Een uitdaging is het zeker, maar niks te gek voor Mike. Hij is de ‘energie’ in energietransitie en helpt bedrijven maar al te graag met dit vraagstuk. Een mooi voorbeeld van hoe een jonge directeur de uitdagingen van een bedrijf én van maatschappelijke vraagstukken aan durft te gaan.

Ben jij even jong als (of misschien wel jonger dan) Mike en ben je zakelijk directeur van een bedrijf hier op Lage Weide, laat dan van je horen en claim de Groentje Award! Doe dit door contact op te nemen met Daan van Haarlem via daanvanhaarlem@lageweide.nl.

Mike Geytenbeek van Groenpand Maatwerk ontvangt de Groentje Award, uitgereikt door Daan van Haarlem van ILW