Lage Weide geeft MBO-docenten een VIP ontvangst

Dinsdagochtend 24 januari brachten ILW Bestuurslid Paul Bakker en Directeur-bestuurder Roeland Tameling van ILW Parkmanagement Lage Weide een bezoek aan het Automotive College van ROC Midden-Nederland in Nieuwegein. Daar boden zij de docenten Logistiek & Transport blokkendozen aan als uitnodiging voor een VIP-ontvangst op Lage Weide.

Op Lage Weide zijn we blij met blokkendozen en staan deze symbool voor de hoeveelheid werk die er hier voor gemotiveerde praktijkmensen is. Daarom wil Lage Weide graag de banden met MBO-leerlingen en hun docenten versterken. Met het uitdelen van de blokkendozen nodigen we de docenten op ludieke wijze uit om een bezoek te brengen aan Lage Weide. Daarvoor organiseren we een VIP-ontvangst voor docenten tijdens het DC-werkbezoek aan DHL op woensdag 15 februari. Hierdoor biedt het werkbezoek zowel voor docenten als ondernemers volop netwerkmogelijkheden.

Het doel is om docenten kennis te laten maken met voor hen relevante bedrijven op Lage Weide. Zodat hun vakkennis up-to-date blijft, ze hun studenten optimaal kunnen begeleiden en ze plezier in hun vak (blijven) houden. Op die manier enthousiasmeren we hen voor de samenwerkingsmogelijkheden met ons bedrijventerrein.