Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Fietstocht: ‘fietsen maakt de stad mooier’

4 juli van 15:00 tot 17:00

Stadsexpeditie Lage Weide

‘Fietsen maakt de stad mooier’

Op donderdag 4 juli van 14:00 – 17:00 organiseert De Fietskoerier Utrecht (DFKU) i.s.m. Industrievereniging Lage Weide (ILW) weer een Stadsexpeditie Lage Weide. Na afloop is er uiteraard nog een gezellige borrel bij De Fietskoerier Utrecht.

Deze expeditie wil de voordelen van fietsen en een fietsomgeving laten zien. Fietsen is leuker, beter, gezonder, slimmer, goedkoper, sneller en duurzamer. Met andere woorden en volgens De Fietskoerier Utrecht: “Fietsen maakt de stad mooier!”

De expeditie is een vervolg op de excursie over Circulaire Economie in 2023. DFKU & ILW zijn voornemens om na de zomer nog meer fietsexcursies te organiseren waarvan het thema nog zal worden vastgesteld. Dus kun je toevallig niet op 4 juli? Neem dan toch contact met ons op!

De thema’s sluiten in ieder geval steeds aan bij de belangrijkste thema’s in de visie ‘De Machinekamer van Utrecht’ voor Lage Weide. We willen laten zien dat de beoogde toekomst voor Lage Weide vaak al bestaat. Waardoor die toekomst wat minder alleen een vergezicht blijft, maar al een stuk dichterbij komt en gaat leven. Zien doet geloven! Er gaat steeds een wereld voor je open!

Aanmelden

Aanmelden kan door te mailen naar Richard Hartkamp via richardhartkamp@lageweide.nl

Gegevens

Datum:
4 juli
Tijd:
15:00 tot 17:00

Locatie

De Fietskoerier Utrecht
Atoomweg 1
Utrecht, 3542 AA
+ Google Maps