Per 1 december subsidie beschikbaar voor gratis loopbaanadvies

Medewerkers kunnen zich nu al aanmelden!

Het Ontwikkeladvies is een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Vanaf 1 december 2020 kunnen medewerkers kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. De loopbaanadviseur geeft zicht op de kansen in de huidige arbeidsmarkt, helpt zo nodig bij het kiezen van de juiste (bij)scholing, of geeft tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk. 

De medewerker moet zelf contact leggen met een loopbaanadviseur. Om de zoektocht naar gecertificeerde loopbaanadviseurs makkelijker te maken heeft Parkmanagement Lage Weide contact gelegd met Mobiliteit Utrecht.

Let op: de loopbaanadviseur kan pas per 1 december het traject registreren en dan kan het traject ook pas van start gaan. Het aanmelden en alvast een afspraak inplannen vanaf 1 december kan NU al gebeuren.  Dit raden we juist aan, omdat we verwachten dat er zeer veel interesse is voor de regeling. Bij een eerdere regeling (1 augustus dit jaar) was binnen enkele weken het maximale aantal inschrijvingen bereikt.

In de bijlage meer informatie over hoe gebruik te maken van het Ontwikkeladvies en Mobiliteit Utrecht. Fijn als jullie deze flyer willen delen met jullie medewerkers.