Terugblik ondernemersontbijt over plannen museumdepot

Tijdens de ontbijtbijeenkomst op 11 juli presenteerde de gemeente de nieuwe plannen rondom het museumdepot aan de Isotopenweg. Ook de nieuwe vrachtwagenparkeerplaats en nieuwe criteria voor uitbreiding werden besproken.

Na de presentatie (klik hier om te bekijken) was er ruim de gelegenheid om vragen te stellen en opmerkingen te maken. Zo werden er de nodige kritische vragen gesteld ten aanzien van het beheer van de truckparkeerplek en waarom het museumdepot op Lage Weide is bedacht. Om bedrijven fysieke uitbreidingsmogelijkheden te bieden zijn nieuwe criteria opgesteld, zoals het niet toevoegen van verkeersbewegingen tijdens de spits. Goed dat hier alternatieven voor worden gezocht, maar tegelijkertijd rijzen er vragen over monitoring en handhaving van deze oplossing. Kijk voor meer informatie over de plannen ook op de projectpagina van de gemeente.  

Alle vragen en opmerkingen zijn verzameld door ILW Parkmanagement Lage Weide en benut om een inspraakreactie namens de ondernemers op te stellen, zie hiervoor de conceptbrief Inspraak ILW op SPvE Isotopenweg. Heb jij hierop nog opmerkingen of aanvullingen? Neem dan uiterlijk donderdag 27 juli, 12.00 uur contact op met Richard Hartkamp via richardhartkamp@lagewide.nl of 0622808973. Dan kan jouw reactie nog verwerkt worden.