18 januari coronaproof ondernemersontbijt over vrachtauto parkeren op Lage Weide

De meest gehoorde klacht van 2021 op Lage Weide: “waarom staan die vrachtauto’s hier geparkeerd?!”.

Want her en der op ons bedrijventerrein staan trucks met opleggers op de openbare weg en op particuliere parkeerplaatsen. In een aantal gevallen geeft dat niet alleen overlast, maar ook onveilige situaties voor andere weggebruikers. Daarom hebben Parkmanagement Lage Weide en de Gemeente Utrecht samen een actieplan opgesteld.

Stap 1 is het inventariseren van de locaties waar vrachtauto’s absoluut niet en waar wel kunnen staan. We hebben hiervoor al het nodige huiswerk gedaan, maar toetsen ons overzicht graag aan jullie ervaringen uit de praktijk.

Daarnaast bespreken we graag het maatregelenpakket met jullie: waar zien jullie kansen en wat vind je onzin?

Daarom nodigen we alle ondernemers op Lage Weide uit voor een coronaproof ondernemersontbijt in de Hofclub (Niels Bohrweg 121) op 18 januari. Dan kunnen we met elkaar ervaringen uitwisselen en vervolgafspraken maken.

Het programma:

Vanaf 7.30 uur: inloop, informeel bijpraten

8.00 uur: start ondernemersontbijt, aan de slag met gewenste en ongewenste parkeerlocaties op Lage Weide

8.45 uur: resultaten bespreken en vervolgacties vastleggen

Uiterlijk 9.00 uur: einde ondernemersontbijt

Direct aanmelden kan via daanvanhaarlem@lageweide.nl, voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Roeland Tameling via 06-17453490

De Hofclub en Parkmanagement Lage Weide houden zich aan de actueel geldende coronamaatregelen. Voor dit evenement wordt om een coronatoegangsbewijs gevraagd: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Met de CoronaCheck app kun je deze coronabewijzen laten zien.