Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Werksessie vergroening Lage Weide

29 februari van 16:00 tot 17:30

Tijdens deze werksessie over vergroening Lage Weide gaan we van ambities in woorden, naar een visie in beeld en op de kaart. Welke maatregelen willen we nemen om Lage Weide aantrekkelijker te maken en waar moet dit dan gebeuren? Door dit te verzamelen zetten we voor onszelf een vergezicht neer waar we met Lage Weide naartoe willen werken. Denk jij mee?

 

Vormen van het ideale plaatje

In het verleden is al gesproken welke vergroeningsmaatregelen genomen kunnen worden op Lage Weide. In deze werksessie willen we dit verzamelen op een kaart en in het straatbeeld om zo tot het ideale plaatje, of droomvisualisatie, te komen. Hierbij beperken we ons niet en kijken zowel naar privé kavels als de openbare ruimte. We vragen deelnemers vooraf na te denken over de aan te passen locaties en hier foto’s van te maken. Naast drone- en kaartbeelden kunnen deze foto’s worden gebruikt om visualisaties op te maken. Hiermee beschikken we over effectieve middelen om het toekomstbeeld van Lage Weide goed onder de aandacht te brengen bij mede-ondernemers en belangrijke stakeholders.

 

Programma

16.00 uur – Inloop

16.05 uur – Welkom en introductie

16.25 uur – Deelsessie 1: maatregelen op de kaart

16.25 uur – Deelsessie 2: maatregelen in het straatbeeld (mbv Drone-foto’s)

16.55 uur – Presentatie resultaten

17.10 uur – Wat kun/wil je zelf doen en wat doen wij?

17.30 uur – Afsluiting

 

Voor wie?

We organiseren deze sessie voor ondernemers op Lage Weide, enthousiastelingen die met de aantrekkelijkheid van ons terrein aan de slag willen, duurzaamheidsmanagers, MVO-verantwoordelijken en anderen die zich professioneel met dit onderwerp bezighouden.

 

Aanmelden

Meld je aan bij Richard Hartkamp via richardhartkamp@lageweide.nl

 

Deze werksessie vergroening Lage Weide is onderdeel van het Europese LifeIP voorbeeldproject: Klimaatbestendig bedrijventerrein Lage Weide

Gegevens

Datum:
29 februari
Tijd:
16:00 tot 17:30

Locatie

Hofclub Werken & Vergaderen, Utrecht
Niels Bohrweg 121
Utrecht, Utrecht 3542 CA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie