Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

P&O Netwerkbijeenkomst: de grenzen van Parttime werken

4 juni van 09:00 tot 11:00

Is jouw organisatie klaar voor de parttime revolutie? P&O netwerk Lage Weide en NLWerktaanwerk nodigen je graag uit voor een boeiende sessie specifiek gericht op de kansen en uitdagingen van parttime werken. Deze keer zijn we welkom bij het bedrijf HB RTS, gevestigd aan de Fermiweg 41.

 

Omgaan met Parttime werken in jouw bedrijf

Bijna de helft van de Nederlandse beroepsbevolking werkt in deeltijd en dat aantal zal verder toenemen. Hoe kun je als werkgever parttime posities effectiever inzetten om talent aan te trekken en te behouden in een steeds flexibelere arbeidsmarkt? Ontdek de grenzen en mogelijkheden van deeltijdwerk tijdens onze bijeenkomst voor HR-managers. Hoe kan je bijvoorbeeld iemand 8 of 16 uur per week succesvol inzetten in je organisatie? Heb je een bepaalde ondergrens qua uren en zou je het werk anders kunnen inrichten om het minimumaantal uur te verlagen?

 

In een tijd waarin work-life balans steeds belangrijker wordt, verkennen we innovatieve benaderingen om parttime werk aantrekkelijker te maken. We delen praktijkvoorbeelden en strategieën die je kunnen helpen om een divers en tevreden personeelsbestand op te bouwen. Dit is een unieke kans om van en met elkaar te leren, er is ook volop ruimte om andere HR-vraagstukken met elkaar te bespreken omdat het een interactieve netwerkbijeenkomst is.

 

Ben je klaar om:

  • …de voordelen van parttime werk volledig te benutten?
  • …innovatieve werkstructuren te ontwerpen die talent aantrekken?
  • …je strategieën voor werknemersbinding opnieuw te evalueren?
  • …je netwerk met andere ondernemers en HR-experts te vergroten?

 

Programma

8.45u inloop met koffie en thee

9.00u welkom door Hoda Hamdaoui

9.05u Pieter Vermeer

9.35u korte pauze en matching moment

10.00u deel 2

10.30u Netwerkmoment

10.45u rondleiding HB RTS

 

Aanmelden

Wil jij er op 4 juni bij zijn? Meld je dan nu aan via parttime-werken.eventbrite.nl Of neem bij vragen contact op met Hoda Hamdaoui via hodahamdaoui@lageweide.nl

 

Gegevens

Datum:
4 juni
Tijd:
09:00 tot 11:00
Site:
https://parttime-werken.eventbrite.nl

Locatie

HB RTS
Fermiweg 41
Utrecht, 3542 CB
+ Google Maps