Terugblik bijeenkomst over Georganiseerde Criminaliteit

Op donderdag 8 februari verzorgden we samen met PVO Midden-Nederland een sessie over Georganiseerde Criminaliteit. Je kon er leren welke signalen van criminaliteit er zijn en ervaren hoe het is in een educatieve martelkamer.

PVO Midden-Nederland verzorgde op 8 februari een bijeenkomst voor de ondernemers van Lage Weide op de prachtige locatie van Paviljoen Waterwerken van kunstenaar Ruud Kuijer. Het thema was Georganiseerde Ondermijnende Criminaliteit ingezoomd op de risico’s en kwetsbaarheden van bedrijventerreinen. Een groot onderwerp waar PVO Midden-Nederland een interactieve sessie van wist te maken!

De aanwezigen werden in twee groepen verdeeld waarbij Moreno van Loenhout voor de ene groep een presentatie verzorgde waar onder andere de signalen die kunnen wijzen op criminaliteit aan de orde kwamen. Bekijk deze nog eens terug in de signaalkaart. De andere groep kon via een experience ervaren welke wereld er schuil gaat achter Georganiseerde Ondermijnende Criminaliteit in een nagebouwde educatieve martelkamer van Mark van Dorssen van KIJK VERDER training, advies en coaching. Een wissel van de groepen zorgde ervoor dat iedereen het complete programma kreeg.

Zo konden we alle aanwezigen alert, bewust en weerbaar maken en handelingsperspectief bieden met als doel een optimaal ondernemersklimaat op Lage Weide. Wil jij meer informatie over de mogelijkheden voor jouw bedrijventerrein? Neem dan gerust contact op via: michel.van.kesteren@pvo-mn.nl