Opvolging openstaande klachten Slim Melden Utrecht

De afgelopen periode is er overleg geweest tussen Parkmanagement Lage Weide en gemeente Utrecht over het onderhoud van Lage Weide. Ook de langer openstaande meldingen en afhandeling hiervan zijn aan de orde gekomen. Geef het aan ons door als je merkt dat meldingen niet opgepakt worden.

 

Meldingen doen

Of er nu iets kapot is op straat, er zwerfvuil ligt of er met graffiti gespoten is, kun je dit het makkelijkste melden via Slim Melden Utrecht. Over het algemeen worden meldingen snel opgepakt door de gemeente. Ook zorgt het ervoor dat meldingen een zaaknummer krijgen waardoor deze binnen het proces van de gemeente te volgen zijn.

 

Opvolging meldingen

Heb jij zelf een melding gedaan maar (lijkt) deze nou niet opgepakt te worden? In sommige gevallen worden zaken als afgehandeld genoteerd wanneer deze ingepland staan. Soms duurt uitvoering vervolgens enige tijd. Mocht het naar verloop van tijd nog steeds niet opgelost zijn laat het dan weten aan Parkmanagement Lage Weide. Stuur jouw originele melding inclusief zaaknummer en de reactie hierop (die je per mail ontvangt) door aan info@lageweide.nl. Met die informatie kunnen wij (de status van ) de afhandeling bespreken met de afdeling Beheer en Onderhoud van de gemeente.