Uw bedrijf goed verzekerd

met korting via Lage Weide

Op Lage Weide doen we er alles aan om u zo veilig mogelijk te laten ondernemen. Goed verzekerd. Zo maken we gebruik van cameratoezicht en wordt er door beveiligingsbedrijven gesurveilleerd op ons bedrijventerrein. We zijn in het bezit van het Keurmerk Veilig Ondernemen – en dat keurmerk verdien je niet zomaar. Toch kunnen we inbraak en vernieling, hoe spijtig ook, niet geheel voorkomen. Een goede verzekering is dan ook onmisbaar.

Graag ondersteunen wij ondernemers op Lage Weide met diverse verzekeringsvoordelen. Wij hebben namelijk een raamovereenkomst afgesloten met Rabobank en Interpolis, waar ondernemers op ons bedrijventerrein gebruik van kunnen maken. De voordelen zetten we hieronder voor u op een rij.

Tot 15% premiekorting voor bedrijven op Lage Weide

Rabobank en Interpolis bieden ondernemers op KVO-gecertificeerde bedrijventerreinen met collectief cameratoezicht tot 15% korting op de verzekeringspremie. Dat geldt voor de verzekerde rubrieken Gebouwen, Bedrijfsmiddelen (inventaris en voorraad) en Bedrijfsstagnatie van de Interpolis Bedrijven Compact Polis. De Bedrijven Compact Polis is het verzekeringspakket waarbinnen u de bedrijfsrisico’s van uw onderneming verzekert. U krijgt één overzichtelijk verzekeringsbewijs voor al uw schadeverzekeringen.

Lees meer over de Interpolis Bedrijven Compact Polis

Wat is het Keurmerk Veilig Ondernemen?

Lage Weide heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Het KVO helpt bedrijventerreinen, politie, brandweer en gemeente om gezamenlijk afspraken te maken om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken. De veiligheidsproblemen worden in kaart gebracht, oplossingen gezocht en maatregelen genomen. Denk hierbij aan preventietrainingen, betere openbare verlichting, georganiseerd toezicht en brandpreventie. Omdat Lage Weide dit keurmerk bezit, kunnen ondernemers profiteren van een verzekeringskorting.

Collectief verzekeringsvoordeel dankzij videotoezicht

Voldoet de videotoezichtcentrale op een bedrijventerrein aan de wettelijk gestelde eisen, dan keert Interpolis jaarlijks een resultaatparticipatie uit. Dit is een premieteruggave voor de ondernemersvereniging op basis van het collectieve schadeverloop op het bedrijventerrein. Deze resultaatparticipatie wordt achteraf uitgekeerd en is maximaal 8%. Door de resultaatparticipatie worden de jaarlijkse exploitatiekosten gedrukt. Via het parkmanagement komt dit direct ten goede aan de deelnemende bedrijven.

Uw bedrijf goed verzekerd!

Advies op maat over afdekken van bedrijfsrisico’s

Wilt u een verzekering afsluiten voor het afdekken van bedrijfsrisico’s, waaronder ook verzuim van uw personeel valt? Dat kan met de Rabobank, waarmee wij een raamovereenkomst hebben afgesloten.

De Rabobank geeft graag advies op maat over deze verzekeringen. Rik Bulthuis, Risicospecialist Verzekeren MKB of Anja Vriens, Risicospecialist Verzekeren Grootzakelijk komen graag naar u toe op uw bedrijfslocatie! Maak een afspraak via telefoonnummer (033) 467 51 90 of e-mail verzekeren.kring.utr@rabobank.nl.

Lees meer over bedrijfsverzekeringen bij de Rabobank  

Lees verder voor een actueel overzicht van de verbeteracties die worden opgepakt >>