Brandweeroefeningen

De lokale brandweer (onderdeel van de VRU – Veiligheidsregio Utrecht) oefent met regelmaat gedurende de avonduren op bedrijventerrein Lage Weide. Dit is goed voor de geoefendheid van de vrijwilligers, maar ook voor de bekendheid van brandweerlieden in de diverse bedrijfspanden. 

Tijdens een daadwerkelijk incident is het nóg eenvoudiger om snel een beeld te vormen en een plan van aanpak te maken. Het biedt dus voordelen voor jullie als ondernemers, werkgevers en pandeigenaren om de lokale brandweer uit te nodigen voor een oefening. Ook is het voor jullie mogelijk om een afspraak te maken met de brandweer voor een bezichtiging. De brandweer neemt tijdens zo’n afspraak kennis van de inrichting van het bedrijfspand en voorziet ondernemers bovendien van tips. 

Wil je jouw bedrijf openstellen voor het oefenen van de brandweer? Of heb je interesse in een bezichtiging door de lokale brandweer? Stuur dan een e-mail naar roelandtameling@lageweide.nl en de brandweer neemt vervolgens contact met je op.