Uitnodiging: Slim ondernemen naar aardgasvrij op 21 september op Lage Weide

Kostenbesparing, concurrentievoordeel of slim omgaan met netcongestie. U ziet de voordelen van het verduurzamen van uw bedrijf, maar wat is uw volgende stap? En hoe zit het met aangescherpte wetgeving en subsidies? Kom naar de bijeenkomst ‘Slim ondernemen naar aardgasvrij’ van de gemeente Utrecht en ontdek hoe u kunt profiteren van de vele voordelen die verduurzaming met zich meebrengt.

Meld u nu aan voor de bijeenkomst van 21 september op Lage Weide. De bijeenkomsten vindt in de middag plaats, tussen 15.00 en 17.30 uur (met aansluitend een borrel).

Waarom nu verduurzamen?

De komende jaren verandert er veel op gebied van energiekosten en wettelijke verplichtingen. Denk aan een stijgende energiebelasting op aardgas en de invoering van kosten voor CO₂-uitstoot. Maar ook een label-A verplichting voor gebouwen in 2030 én het verschuiven van de terugverdientijd van energiebesparende maatregelen van 5 jaar naar 7 jaar in 2025.

De adviseurs van BlueTerra zijn door de gemeente Utrecht ingeschakeld om ondernemers te ondersteunen bij het verduurzamen en aardgasvrij maken van hun bedrijf. Stap 1 is deze informatiebijeenkomst.

Wat gaan we doen?

Tijdens de bijeenkomst krijgt u een duidelijk beeld van de noodzaak van verduurzaming, maar ook van welke kansen er liggen voor uw bedrijf. Praat met ervaren adviseurs van BlueTerra over uw situatie en handelingsperspectief. Daarnaast krijgt u concrete tips voor vervolgstappen.

Meer informatie: utrecht.nl/ondernemen/aardgasvrije-bedrijventerreinen