Uitnodiging Kopgroep Vergroening Lage Weide

Hoe ga je het imago van een grijs en grauw bedrijventerrein het beste tegen? En hoe kan de werkomgeving bijdragen aan jouw aantrekkingskracht als werkgever? Door aan de slag te gaan met een groene werkomgeving met minder verharding en meer bloeiende planten en bomen. Daarmee krijgt het totaalplaatje van de (nieuwe) werkplek van die aspirant-werknemer net even een boost, niet onbelangrijk in de huidige arbeidsmarkt.

En wist je dat de aantrekkelijkheid van de omgeving 30% van de fietstevredenheid verklaart? Een aantrekkelijke, groene werkomgeving draagt daardoor ook bij aan meer fietsende werknemers. Die werknemers worden vitaler en productiever, en Lage Weide als geheel beter bereikbaar!

Zo maar een aantal bedrijfseconomische redenen om na te denken over vergroening van Lage Weide. Nog los van de noodzaak om tot oplossingen te komen voor hittestress, wateroverlast en de schrikbarende afname van biodiversiteit.


Meld je daarom nu aan voor de:

Kopgroep vergroening Lage Weide

Datum: 20 april

Tijd: inloop 7.30 uur, start programma 8.00 uur

Locatie: Hofclub Werken & Vergaderen, Utrecht

Aanmelden via richardhartkamp@lageweide.nl

 

Kopgroep bijeenkomst

Graag gaan we met een kopgroep ondernemers aan de slag met de vergroening op Lage Weide. Met jullie toetsen we de analyse van de opgaven die we maakten, om de vergroening van Lage Weide aan te pakken. Natuurlijk kijken we daarbij naar ambities en droombeelden, maar zeker ook naar concrete maatregelen die snel genomen kunnen worden.

Deze resultaten vatten we in een document waarmee Parkmanagement Lage Weide in gesprek kan  met de gemeente en provincie Utrecht. Zo zetten we met elkaar de eerste stappen om tot uitvoering te komen.

Aanmelden

Om als koplopers goed van start te gaan nodigen we ondernemers van harte uit voor een ontbijtbijeenkomst op De Hofclub aan de Niels Bohrweg 121. Meld je aan voor de bijeenkomst via richardhartkamp@lageweide.nl. De week vooraf sturen we je dan het eerste concept van de opgave die voor ons ligt.