Terugblik ALV bij Contimeta

Op 10 oktober kwamen ongeveer 35 ondernemers op bezoek bij Contimeta voor de ALV van ondernemersvereniging ILW en het Besluitvormend Overleg Lage Weide. Met een rondleiding, vergadering met pitches en gezellige borrel was het een gevarieerd programma.

Voor de start van de vergadering werden we welkom geheten door Contimeta directeur Berend van Bon. In 3 groepen kregen de aanwezigen vervolgens een rondleiding door het bedrijf leerden zo meer over de activiteiten van Contimeta.

Tijdens de formele vergadering werd een korte update gegeven over de activiteiten van ILW en Parkmanagement Lage Weide. Ook werd een toelichting gegeven op het jaarplan 2025. Hierover kun je meer lezen in het concept verslag.

De aanwezige ILW-leden stemden tijdens de vergadering ook in met de aanwijzing van 2 nieuwe bestuursleden, namelijk Marshella Oosterbeek en Rob van der Jagt. Marshella is vestigingsmanager bij het bedrijf Mainfreight en neemt de portefeuille Bereikbaarheid op zich. Rob van der Jagt is vestigingsdirecteur bij van Wijnen en gaat zich bezighouden met het thema Arbeidsmarkt. Jan Willem de Jong nam juist afscheid als voorzitter en bestuurslid. We danken hem uiteraard voor zijn enthousiasme van de afgelopen jaren. Zijn voorzittersrol is overgenomen door Gerrit van Gessel.

Ter afsluiting van de vergadering werden er nog twee pitches gedaan: één voor een audiotour op Lage Weide, om een route te creëren die de historie, ontwikkeling en huidige markante punten uitlicht. Een ander voor het ontwikkelen van wandelroutes op Lage Weide, om zo gezondheid van medewerkers te stimuleren. Maar bijvoorbeeld ook bekendheid van bedrijven te vergroten. Beide pitches mochten op veel steun rekenen, dus gaan in plannen in 2025 uitvoeren, daarover later meer.

Met smakelijke hapjes en drankjes werd de file ontweken en nog gezellig nagepraat en genetwerkt. Kijk op lageweide.nl/agenda/ voor onze volgende events!