Techniek Doe Dag 2022 op 24 september

Op zaterdag 24 september 2022 is er weer een Techniek Doe Dag bij UW op de Niels Bohrweg 121 op Lage Weide! Doel van deze dag is het enthousiasmeren en interesseren van mensen in de wereld van de techniek. Tijdens de dag willen we mensen verleiden en laten ervaren wat werken in de techniek inhoudt. De bezoekers krijgen deze dag de gelegenheid zelf de handen uit de mouwen te steken. Zo kunnen zij kennis maken met het werk van een zonnepanelenmonteur, fietstechnicus, lasser en timmerman. Dus nodig hier vooral vrienden, kennissen en familie voor uit die een overstap naar de techniek wel zien zitten!

Iedereen die belangstelling heeft voor een baan in de techniek is van harte welkom op 24 september tussen 10.00 en 14.00 uur, zowel starters als zij-instromers vanuit een ander vakgebied. Bezoekers worden gevraagd zich vooraf aan te melden via www.techniek-doe-dag.nl. Op deze website kun je ook een kort filmpje bekijken van de vorige Techniek Doe Dag bij UW.

Organisatie

De Techniek Doe Dag wordt georganiseerd door verschillende partijen die zijn verenigd in het Servicepunt Techniek. Zij hebben als doel om de Utrechtse technische arbeidsmarkt te versterken. Tot deze organisaties behoren de Koninklijke Metaalunie, FME, Techniek Nederland, Bouwend Nederland, OOM, WIJ Techniek, A+O Metalektro, FNV, de Werkgeversservicepunten Utrecht, Hilversum en Amersfoort, UWV, de regionale Leerwerkloketten en UW.