TechExperience Dag Stichtse Vecht

Zit jij ook te springen om technisch personeel en ervaar je daardoor dagelijks problemen? Daar kunnen we met elkaar iets aan doen. Op 20 oktober is de Tech Experience Dag Stichtse Vecht. Een geweldige kans voor jou als ondernemer om jongeren enthousiast te maken voor een loopbaan in de techniek. Doe daarom mee met de Tech Experience Dag en investeer in jouw personeel van de toekomst.

Zo leuk is techniek!

Tijdens de Tech Experience Dag zorgen bedrijven voor de invulling van een groot aantal leuke en interactieve work-shops. Jongeren gaan zelf aan de slag en kunnen ervaren hoe leuk het is om in deze branche te werken. Het helpt ze bovendien een betere stu-diekeuze te maken. In Stichtse Vecht gaat het om circa 1100 leerlingen in groep 7 en 8 die op korte termijn voor de keuze van een vervolgopleiding staan. Een unieke gelegenheid om hen te inspireren en, wie weet, te verleiden om een technische studierichting te kiezen.

Doe mee!

Wil jij ook helpen om jongeren een toekomstperspectief in de techniek te schetsen en deze dag ondersteunen? Een aantal bedrijven heeft al medewerking toegezegd en organiseert een workshop en/of levert materialen.

Doe ook mee door:

  • Een workshop in te vullen
  • Materialen en/of manuren te leveren

of

  • Lid te worden van de Club van 100. Al voor 100 euro steunt u de Tech Experience Dag!

Gepensioneerde techneuten. Ken jij ze?

Ken jij enthousiaste gepensioneerde techneuten? De Tecc Experience is naar hen op zoek als begeleiders van de workshops! Zij helpen tijdens de Tech Experience Dag de jongeren bij het uitvoeren van een technische activiteit en laten met hun enthousiasme de jongeren ervaren hoe leuk techniek is en hopelijk werkt dat aanstekelijk. Zou leuk zijn als jij ons met elkaar in contact kunt brengen. Heb je een naam, laat het dan weten!

Neem contact op

Neem contact op met:

Rietje Beeren, Projectleider Tech Experience Stichtse Vecht, via 06 24808958 of stuur een mail naar rietjebeeren@gmail.com