SDG Spreekuur

Heb jij als ondernemer vragen over het verduurzamen van je producten, diensten of bedrijfsvoering? Wil je socialer, maatschappelijk verantwoord ondernemen en heb je daarvoor hulp nodig?  

Meld je dan aan bij Ondernemer Centraal. Dit samenwerkingsverband van ondernemende partijen en de gemeente Utrecht ondersteunt en versterkt álle ondernemers in Utrecht, dus ook op Lage Weide.  

Het doel is om bedrijven in Utrecht te versterken voor de toekomst. Ondernemer Centraal biedt daarvoor een mix van coaching, advies en ondersteuning. Je kunt je als ondernemer aanmelden voor een toekomstgesprek. Daarin kijkt een adviseur samen met jou hoe Ondernemer Centraal kan helpen. Het kost je niets en kan je veel opleveren! 

Hoe het werkt 

Alle coaching en advies binnen Ondernemer Centraal worden aangeboden door ervaren ondernemers en specialisten op het gebied van ondernemen en werkgelegenheid. Zij begrijpen goed hoe het is om te ondernemen. En denken graag met je mee. Na het toekomstgesprek bepaal je zelf over de voortgang van het aanbod. Heb je na het gesprek verdere coaching of andere ondersteuning nodig om klaar te zijn voor de toekomst? Dan meldt de adviseur je aan bij een of meer partnerorganisaties van Ondernemer Centraal. Past de verdere coaching of ondersteuning bij jouw situatie? Dan betaalt de gemeente dit met subsidie, tot € 5.000,-! 

Je kunt je voor het toekomstgesprek eenvoudig online aanmelden. Om je bedrijf toekomstbestendiger te maken, maar ook om daarmee bij te dragen aan een duurzame toekomst voor Utrecht en de rest van de wereld. 

Lage Weide draagt actief bij aan het behalen van de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Met de ondersteuning van Ondernemer Centraal kun jij dat ook doen. 

Eerst meer weten? Bij ILW Parkmanagement Lage Weide helpen we je graag verder. Neem contact op met Roeland Tameling via 06-17453490 / roelandtameling@lageweide.nl. Of kom langs bij ons SDG spreekuur. Dat kan op kantoor of online. Ook hiervoor kun je een afspraak maken met Roeland.