Save the Date 17 oktober – Evenement Ondernemer Centraal LIVE – Boost je bedrijf

Ondernemer Centraal LIVE: BOOST JOUW BEDRIJF is op maandag 17 oktober van 17:30 tot 22:00 uur, met eten (soep en een broodje). De locatie is Stadion Galgenwaard. Dit is hét evenement voor ondernemers en zzp’ers om in deze uitdagende tijden hun onderneming toekomstproof te maken. Hieronder lees je wat het evenement inhoudt.

Als ondernemer heb je te maken met een continu voortrazende wereld. Wat betekent dat voor jouw bedrijf? En hoe zorg je dat je onderneming toekomstproof wordt? Ondernemer Centraal geeft je informatie, inspiratie én oplossingen rondom 4 thema’s.

 

>> Klanten Centraal: het klantgedrag verandert. Zo oriënteren en kopen mensen massaal online. Hoe speel jij in op de klantwens van de toekomst?

Spreker: Olaf Zwijnenberg (Rabobank Nederland)

 

>> Medewerkers Centraal: de arbeidsmarkt is krapper dan ooit. De ‘war on talent’ zorgt ervoor dat veel bedrijven kampen met tekort aan personeel. Hoe houd/haal jij talent binnen?

Spreker: Prof. dr. Joop Schippers (Hoogleraar arbeidseconomie Universiteit Utrecht)

 

>> Financiën Centraal: veel bedrijven hebben nog last van de van de coronapandemie. Schulden zijn geen uitzondering. Anderen zien dat ze hun businessmodel moeten aanpassen. Hoe financier je dat?

Spreker: Martin Visser (journalist Financiële Telegraaf en vaste gast Een Vandaag)

 

>> Wereld Centraal: we bewegen steeds meer naar een ‘purpose economy’, waarin sociale en duurzame impact centraal staan. Wat houdt dat in en hoe beweeg jij mee?

Spreker: Kees Klomp (sociaal ondernemer en auteur van het boek ‘De betekeniseconomie’)

 

Ontdek de oplossingen van Ondernemer Centraal

Ondernemer Centraal is een initiatief van de gemeente Utrecht en meer dan 30 partnerorganisaties. Samen maken zij Utrechtse ondernemers klaar voor de toekomst. Tijdens Ondernemer Centraal LIVE kun je gebruikmaken van alle support die Ondernemer Centraal biedt. Krijg advies tijdens een toekomstgesprek over jouw onderneming. Daarna kun je een vervolg op maat krijgen tot een bedrag van 5000 euro. Bijvoorbeeld coaching, een krediet, marketingadvies, een advocaat of administratieve hulp. Welke ondernemersvraag je ook hebt.

informatiemarkt // sprekers // gratis avondeten // presentatie Mari Carmen Oudendijk (RTV Utrecht)

Meer informatie en tickets via www.utrecht.nl/ondernemercentraallive