Krijg tot 4.500 euro terug op energiebesparende maatregelen

Voorkom op een voordelige manier hoge energiekosten in komende én volgende winters. Hoe? Door zo snel mogelijk energiebesparende maatregelen voor uw bedrijf te nemen én het bonnetje in te leveren bij het subsidieloket van de gemeente Utrecht. Deze actie is verlengd tot uiterlijk 12 november

Kleine MKB’ers in de gemeente Utrecht krijgen tijdelijk voor maximaal drie maatregelen 1.000 tot 1.500 euro terug per energiebesparende maatregel. Oftewel maximaal 4.500 euro als u drie verschillende maatregelen treft. En maximaal 13.500 euro als u dit voor maximaal drie van uw panden doet. Er is nog ruim 400.000 euro subsidie beschikbaar voor de komende twee maanden, dus pak deze unieke kans.

Denk aan maatregelen zoals het uitvoeren van een energiescan, de aanschaf van duurzame terrasverwarming zoals (elektrische) kussens, inductiekookplaat of elektrische infraroodpanelen. Tien verschillende maatregelen die ervoor zorgen dat uw gasverbruik omlaag gaat. Zie hiervoor ook de website www.utrecht.nl/bespaarvergoedingmkb of de flyer.

Meer informatie en gratis hulp bij de aanvraag?

De gemeente Utrecht heeft energiecoaches ingeschakeld die meer informatie kunnen geven over de regeling en de energiebesparende maatregelen. Ook kunnen zij u helpen met de aanvraag van de subsidie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u direct mailen naar duurzaamondernemen@utrecht.nl. Dan neemt een van de coaches contact met u om een afspraak (op locatie of telefonisch) in te plannen. 

Liever hulp bij de aanvraag van een mede-ondernemer van Lage Weide? Neem dan contact op met Mike Geytenbeek van Groenpand via mike.geytenbeek@groenpand.nl / 06 45 85 35 71. Indien je het zelf doet ben je al snel een paar uur kwijt met de aanvraag. Groenpand kan dit door ervaring sneller en goedkoper, voor €85 ex btw.