ALV en Besluitvormend Overleg Lage Weide op 20 juni 2023

Waar gaan we in 2023 een ton aan uitgeven? 

De aanmeldingen voor ‘pitch your project’ stromen binnen. Dus er valt heel wat te kiezen bij het Besluitvormend Overleg op 20 juni aanstaande. Je bent van harte uitgenodigd om hier bij te zijn en mee te stemmen. Maar let op: Niet iedereen mag stemmen over de verdeling van het beschikbare budget van € 100.000,-. Alleen organisaties (bedrijven, vastgoedeigenaren en anderen) die OZB niet-woningen betalen op Lage Weide hebben stemrecht. Want het is tenslotte geld dat we via het Ondernemersfonds Utrecht uit die pot krijgen. 

En er zijn nog meer goede redenen om 20 juni van de partij te zijn: 

  1. Maak kennis met kandidaat ILW-bestuurslid Suzanne Hulstein 
  2. Neem een kijkje achter de schermen bij onze gastheer, Gimeg  
  3. Bepaal samen met ons de koers voor 2024 en verder 

Oh ja, er is trouwens ook volop gelegenheid om bestaande contacten aan te halen en nieuwe te leggen tijdens de bijeenkomst. Onder meer tijdens de filevermijdingsborrel na afloop. Wij zorgen voor voldoende lekkere hapjes en drankjes, nemen jullie je visitekaartjes mee? 

Aanmelden 

Deelname is gratis, maar voor de catering en voorbereiding is het wel fijn als je je vooraf even online aanmeldt via deze link: 20juni.eventbrite.nl 

En klik hier voor de agenda voor het besluitvormend overleg van 20 juni 2023. Daar vind je ook meer info over de inzendingen voor Pitch your Project, dus kijk snel waar je op kan stemmen!

Samengevat 

Datum: Dinsdag 20 juni 2023 

Tijdstip: Van 16.00 tot 18.30 uur (inloop: 15.45 uur) 

Wat: Algemene Leden Vergadering ILW & Besluitvormend Overleg Lage Weide 

Locatie: Gimeg Nederland, Atoomweg 99, 3542 AA Utrecht 

 Meer info: Daan van Haarlem, daanvanhaarlem@lageweide.nl / 06-42100792