Pitch your project

Heb jij een goed idee voor Lage Weide? Dan zorgen wij voor geld!

Jaarlijks investeren we ongeveer € 500.000,- om Lage Weide aantrekkelijk, schoon, heel en veilig te houden. Daarnaast hebben we ook ieder jaar tot € 100.000,- budget beschikbaar voor jullie goede plannen!

Geef je snel op voor Pitch Your Project. En wie weet wordt jouw idee wel werkelijkheid.

De jaarlijkse Pitch your Project bijeenkomst wordt gecombineerd met een korte ALV/Besluitvormend Overleg.

Wij bieden het podium voor jou als ondernemer op Lage Weide om ideeën voor het gebied te pitchen in Pitch Your Project. Dit is DE jaarlijkse gelegenheid om jouw goede idee voor Lage Weide te presenteren. Daarmee maak je ook kans op een bijdrage vanuit het Ondernemersfonds Utrecht voor jouw project of initiatief!

De pitches duren maximaal 5 minuten en zullen later getoetst worden op haalbaarheid door het bestuur en Ondernemersfonds Utrecht. De projecten met de hoogste haalbaarheid hebben ten minste één van de volgende doelstellingen: verbetering van het gebied, zorgt voor meer verbinding en inspiratie of voor meer publiciteit voor het gebied. Download het formulier voor jouw pitch hieronder en verstuur het (bij voorkeur als pdf) naar roelandtameling@lageweide.nl. Of vul het formulier rechtstreeks onderaan deze pagina in!

Pitch your Project Lage Weide

Donderdag 13 juni is de eerstvolgende dag dat je jouw idee/project voor Lage Weide werkelijkheid kunt laten worden! Iets waar we allemaal iets aan hebben. Bijvoorbeeld een plan voor versterking van het imago van het gebied, een mobiliteitsoplossing of een collectieve voorziening. Of misschien wel een te gek duurzaam energieproject, sportief event of iets totaal anders waarmee we ons gebied goed op de kaart kunnen zetten?

De kleine lettertjes

  • Per project is maximaal € 50.000,- excl. BTW beschikbaar
  • Je moet je houden aan de spelregels van het Ondernemersfonds Utrecht
  • Minstens een van de projectpartners / aanvragers moet gevestigd zijn op Lage Weide
  • Het project moet natuurlijk wel praktisch uitvoerbaar zijn. Daarom vragen we je ook het pitch formulier in te vullen.
  • De inschrijving voor de pitchronde 2024 staat open tot uiterlijk 30 mei.  Daarvoor wordt een pitchronde gehouden op 13 juni 2024, dus noteer die datum alvast in je agenda. 

 

Hulp nodig?

We helpen je graag mee om een goede pitch voor te bereiden en een haalbaar plan te presenteren. Het team van ILW Parkmanagement Lage Weide staat voor je klaar! Bel Roeland Tameling via 06-17453490 of stuur een mailtje naar roelandtameling@lageweide.nl