15 juni Vervolg ondernemersontbijt vrachtautoparkeren Lage Weide

Uitnodiging vervolg ondernemersontbijt vrachtauto parkeren Lage Weide – woensdag 15 juni van 07.30 tot 9.00u

Op 18 januari 2022 kwam een mooie groep ondernemers en een afvaardiging van de gemeente Utrecht bijeen op Lage Weide om de problematiek rondom vrachtauto parkeren te bespreken. Praktijkervaringen werden uitgewisseld én werden de locaties geïnventariseerd waar vrachtauto’s absoluut niet en waar wel kunnen staan. De afgelopen tijd is onderzocht welke concrete maatregelen op korte termijn mogelijk zijn, op 15 juni bespreken we de uitkomsten hiervan met ondernemers. Ook heeft de gemeente gewerkt aan de stedenbouwkundige randvoorwaarden voor een permanente oplossing voor vrachtauto parkeren op een locatie aan de Isotopenweg waar ook het Depot van het Centraal Museum komt.

De gemeente wil deze concrete maatregelen graag toelichten en tevens de plannen voor de Isotopenweg presenteren. Voor het Depot en de vrachtauto parkeerplaats is een Stedenbouwkundig Programma van Eisen opgesteld en de gemeente hoort graag reacties vanuit de ondernemers.

Daarom nodigen we alle ondernemers uit op woensdag 15 juni (7.30-9.00 uur) voor deel twee van het ondernemersontbijt vrachtauto parkeren in de Hofclub (Niels Bohrweg 121). Direct gratis aanmelden kan via daanvanhaarlem@lageweide.nl, voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Roeland Tameling via 06-17453490. Graag tot dan!

Het programma:

Vanaf 7:30 uur: inloop, informeel bijpraten
8:00 uur: start ondernemersontbijt 
presentatie maatregelen door Josine Maaskant
Presentatie SPvE Isotopenweg door Sanne Bischoff en Joris van Haaften

8:30 uur: reacties/vragen vanuit de ondernemers

8:55 uur: vervolgacties vastleggen

Uiterlijk 9:00 uur: afronding ondernemersontbijt

p.s. Kijk voor het verslag van het eerste ondernemersontbijt op: lageweide.nl/nieuws/stippen-op-de-kaart-bij-ondernemersontbijt-vrachtautoparkeren-lage-weide/.