Wijkagent: geen snelheidsovertredingen bij DeFabrique

Maandag 25 maart 2024 verzamelden meer dan 20 ondernemers zich bij de Kartfabrique voor een ‘meet & greet’ met de wijkagent voor Lage Weide. Allart van Eck is eigenaar van deze locatie en verzorgde een razend interessante rondleiding door de voormalige lijnolie- en mengvoederfabriek. Zo vertelde hij onder meer over de verrassende oorsprong van de Friezenbuurt in Maarssen.

Inmiddels is de Fabrique een evenementenlocatie met unieke uitstraling en de meest moderne faciliteiten. Met als basis de Kartfabrique. Wist je dat deze kartbaan met maar liefst 750 meter aan raceplezier de langste indoor kartbaan van Nederland is?

Bij de afsluitende borrel was er volop gelegenheid om met de wijkagent in gesprek te gaan over camerabewaking, auto-inbraken, verdachte signalen en nog veel meer. Hij stelde vast, dat er geen snelheidsovertredingen op de kartbaan waren geconstateerd, maar dat de Atoomweg soms wel teveel op een racebaan lijkt.

Heb je de kennismaking met wijkagent Rik Heijs gemist? Dan kun je in de herkansing op 27 juni om 16.30 uur. We zijn dan te gast bij Modern Berging aan de Elektronweg 24. Aanmelden is gratis en simpel: stuur een mailtje naar info@lageweide.nl met je contactgegevens!