Wat kun je met onze collectieve camerabeveiliging?

Op bedrijventerrein Lage Weide is cameratoezicht aanwezig. Onder meer bij de toegangswegen naar het bedrijventerrein staan camera’s opgesteld.

Per camerapositie zijn er 2 camera’s geïnstalleerd, een ANPR (ofwel kentekencamera) en een 360 graden overzichtscamera.

Het cameratoezicht is een aanvulling op de reguliere beveiliging (surveillance, alarmopvolging en sleutelbeheer). Van de camera’s gaat een grote preventieve werking uit. Bij de toegangswegen zijn ook borden geplaatst om het cameratoezicht kenbaar te maken.

Beelden opvragen en inzien, hoe gaat dat in zijn werk?

  • Camerabeelden worden standaard 7 dagen opgeslagen. Incident? Meld je dan zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 7 dagen bij de politie om de beelden veilig te stellen.
  • Verdacht voertuig gesignaleerd? Geef het kenteken zo snel mogelijk door zodat het in de database gezet kan worden. Zodra vervolgens de verdachte auto het bedrijvenpark oprijdt krijgt ons beveiligingsbedrijf direct een melding. Ook vullen ze samen met de politie zelf deze database met voertuigen die extra aandacht vragen, bijvoorbeeld door verdachte situaties op andere bedrijventerreinen.
  • Inbraakalarm bij uw bedrijf? Spyke Security kan direct meekijken met de camerabeelden en zowel de surveillant als politie aansturen.