Resultaatparticipatie weer gunstig door weinig schades

Lage Weide heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Rabobank en Interpolis bieden ondernemers op KVO gecertificeerde bedrijventerreinen met collectief cameratoezicht, tot 15% korting op de verzekeringspremie.

Collectief verzekeringsvoordeel

Interpolis keert jaarlijks een resultaatparticipatie uit wanneer de videotoezichtcentrale aan de eisen voldoet. Deze resultaatparticipatie wordt achteraf uitgekeerd en is maximaal 8%. Dit is een premieteruggave voor de ondernemersvereniging op basis van het collectieve schadeverloop op het bedrijventerrein. Door de resultaatparticipatie worden de jaarlijkse exploitatiekosten gedrukt. Dit komt via het parkmanagement direct ten goede aan de deelnemende bedrijven.

Resultaatparticipatie voor Lage Weide

De resultaatparticipatie bedroeg €1.638,95. Een mooi resultaat, dat samenhangt met de premies en schade-uitkeringen. De bedrijven die bij Interpolis verzekerd zijn, hadden dit jaar relatief weinig of geen schade.

Meer leden betekent een nog hogere resultaatsparticipatie voor volgend jaar voor Lage Weide. Wil je ook profiteren van extra Interpolis verzekeringsvoordeel? Kijk dan op lageweide.nl/veiligheid/bedrijven-kunnen-vanaf-nu-profiteren-van-extra-verzekeringsvoordeel/ voor alle informatie.