Bedrijven kunnen vanaf nu profiteren van extra verzekeringsvoordeel

Parkmanagement Lage Weide heeft recent een raamovereenkomst met Rabobank en Interpolis ondertekend. Dit betekent dat de bedrijven gevestigd op bedrijvenpark Lage Weide voortaan kunnen profiteren van verzekeringsvoordelen. Welke dat zijn, leest u hieronder:

Tot 15% premiekorting
Het bedrijvenpark Lage Weide heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Rabobank en Interpolis bieden ondernemers op KVO gecertificeerde bedrijventerreinen met collectief cameratoezicht, tot 15% korting op de verzekeringspremie. Dit geldt voor de rubrieken Gebouwen, Bedrijfsmiddelen (inventaris en voorraad) en Bedrijfsstagnatie van de Interpolis Bedrijven Compact Polis.

Collectief verzekeringsvoordeel
Als de op het bedrijventerrein aanwezige videotoezichtcentrale aan de wettelijk gestelde eisen voldoet, keert Interpolis jaarlijks een resultaatparticipatie uit. Deze resultaatparticipatie wordt achteraf uitgekeerd en is maximaal 8%. Dit is een premieteruggave voor de ondernemersvereniging op basis van het collectieve schadeverloop op het bedrijventerrein. Door de resultaatparticipatie worden de jaarlijkse exploitatiekosten gedrukt. Dit komt via het parkmanagement direct ten goede aan de deelnemende bedrijven.

Wilt u ook profiteren van extra verzekeringsvoordeel?
Voor een advies op maat over het afdekken van uw bedrijfsrisico’s (waaronder ook verzuim van uw personeel) is de Rabobank u graag van dienst.

Neemt u voor het maken van een afspraak gerust contact op via telefoonnummer (033) 467 51 90 of e-mail verzekeren.kring.utr@rabobank.nl.

Anja Vriens, Risicospecialist Verzekeren Grootzakelijk, en Rik Bulthuis, Risicospecialist Verzekeren MKB, komen graag naar u toe op uw bedrijfslocatie!