Resultaatparticipatie weer bijna verdubbeld

Lage Weide heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Rabobank en Interpolis bieden ondernemers op KVO gecertificeerde bedrijventerreinen met collectief cameratoezicht, tot 15% korting op de verzekeringspremie.

Collectief verzekeringsvoordeel

Interpolis keert jaarlijks een resultaatparticipatie uit wanneer de videotoezichtcentrale aan de eisen voldoet. Deze resultaatparticipatie wordt achteraf uitgekeerd en is maximaal 8%. Dit is een premieteruggave voor de ondernemersvereniging op basis van het collectieve schadeverloop op het bedrijventerrein. Door de resultaatparticipatie worden de jaarlijkse exploitatiekosten gedrukt. Dit komt via het parkmanagement direct ten goede aan de deelnemende bedrijven.

Stijging resultaatparticipatie van 94% voor Lage Weide

Nadat de stijging vorig jaar al 250% bedroeg is de resultaatparticipatie dit jaar weer bijna verdubbeld. De resultaatparticipatie bedroeg €1760,71 ten opzichte van € 906,80 vorig jaar. Een mooi resultaat, dat laat zien dat het bedrijventerrein veiliger is geworden het afgelopen jaar. Roeland Tameling ontving de Interpolis cheque dan ook met veel genoegen.

Meer leden betekent een nog hogere resultaatsparticipatie voor volgend jaar voor Lage Weide. Wil je ook profiteren van extra Interpolis verzekeringsvoordeel? Kijk dan op lageweide.nl/veiligheid/bedrijven-kunnen-vanaf-nu-profiteren-van-extra-verzekeringsvoordeel/ voor alle informatie.