Gratis postservice door De Fietskoerier Utrecht

Sinds juli krijgen alle organisaties op bedrijventerrein Lage Weide een jaar lang gratis een fietskoerier aan de deur om de uitgaande post en pakketten duurzaam op te halen. En dit doen zij dit najaar ook voor speciale verzendingen, zoals kerstgeschenken of kerst mailings.

Hierbij is Lage Weide het eerste bedrijventerrein dat haar bedrijven op een geheel duurzame manier volledig ontzorgt.

De Fietskoerier Utrecht zorgt voor een emissieloze first mile met een glimlach en zorgt dat alle post op een zo sociaal mogelijke manier verder worden verwerkt en verstuurd in binnen en buitenland.

 

Wat betekent dit concreet voor jou en jouw organisatie?

Dit is jouw kans om samen bij te dragen aan een mooier en duurzamer ILW.

  • Op alle werkdagen haalt De Fietskoerier Utrecht je ongefrankeerde post op tussen 15:30 – 17:00 uur.
  • Je betaalt helemaal niks voor de haalservice en frankeerservice.
  • Op frankeren krijg je 5% korting op het NetSet tarief (PostNL tarief frankeermachines).

 

Wat moet ik doen om hier gebruik van te maken?

Dat is heel makkelijk: Stuur een mail naar info@defietskoerierutrecht.nl met “ja ik wil” en we gaan voor je aan de slag!

 

Hoe kan dit?

De Fietskoerier Utrecht deed afgelopen maand mee met Pitch Your Project tijdens de ALV en het besluitvormend overleg van Lage Weide. Hier mochten ze een idee voorleggen om zo veel mogelijk organisaties van ILW te helpen. 

Ze hebben de pitch gewonnen en daarom financiert het Ondernemersfonds Utrecht een jaar lang deze service. Hiermee zorgen we met z’n allen voor een betere doorstroom en veilige verkeerssituatie. Ook draagt het bij aan een groen en energiek imago van ILW en hopen we meer mensen te inspireren om de fiets te kiezen.

Samen maken we ILW mooier!