Energiekosten besparen met een Zonnecarport?

De marktprijzen voor stroom zijn naar een record gestegen, dit is hét moment om stappen te ondernemen… Hiervoor biedt AmperaPark bedrijven op Lage Weide een interessante oplossing in de vorm van zonnecarports.

Met een zonnecarport van AmperaPark hoef jij niet meer wakker te liggen van de hoge stroomprijzen. Nu kun je verduurzamen en tegelijk geld besparen. Jouw eigen zonnestroom is vanaf € 0,19 per kWh voor 15 jaar vast op te wekken. Dat is gunstig gelet op de huidige stroomprijs van €0,895 per kWh en zelfs ten opzichte van de prijs van een jaar geleden (€0,24 per kWh).

Met een zonnelaadstation van AmperaPark op jouw parkeerterrein kan dit dus een kostenbesparing opleveren en lever je een substantiële bijdrage aan de CO2-reductie. Bovendien kan het helpen om jouw pand aan de energielabel C eis te laten voldoen in 2023. Goed om te weten: de carports zijn ook hoog genoeg te maken om jouw bestel- en bedrijfswagens onder te parkeren.

Tot slot kan AmperaPark indien gewenst helpen om het gebouw te laten voldoen aan de laadinfrastructuur die vanaf 2025 verplicht is voor alle gebouwen met 20 parkeervakken of meer. Als de grond toch open moet en de leidingen geplaatst moeten worden kan dit in één keer meegenomen worden, wel zo prettig.

Bekijk voor meer informatie de voorbeeld berekeningen of ga naar amperapark.com

Je kunt ook contact opnemen met Suzanne Deibert, Sales Manager, via suzanne.deibert@amperapark.com / 06 43 797 724