Winnaars Ik Fiets Challenge bekend

Dit voorjaar begon de Lage Weide Fiets Challenge. Tot 31 juli konden deelnemers met de Ik Fiets App al mooie aanbiedingen en prijzen uit de Ik Fiets App winkel bij elkaar sparen. Inmiddels zijn er nog mooie, extra prijzen verloot onder de deelnemers op Lage Weide.

Ambitie

In totaal fietsten alle deelnemers meer dan 7500 ritten bij elkaar. Daarmee is het doel van 10.000 geregistreerde fietsritten net niet gehaald. Toch een mooie score, aldus Mariëlle Wieman, directeur-bestuurder van Parkmanagement Lage Weide:

“Goed dat zo veel deelnemers de Ik Fiets App hebben gebruikt. We zijn blij dat de campagne met zoveel enthousiasme is ontvangen door de medewerkers op Lage Weide. Als Parkmanagement Lage Weide blijven we fietsgebruik stimuleren. Zo dragen we als werkgevers bij aan het behalen van de doelstellingen van de Bereikbaarheidsalliantie A2.”  

Prijzen

Onder de deelnemers op Lage Weide zijn inmiddels extra prijzen verloot. Uiteindelijk is er gekozen om 2 hoofdprijzen uit te reiken. Eén hoofdprijs werd geloot uit de top zes deelnemers. En degene met de meeste ritten van allemaal kreeg ook een hoofdprijs. Beide ontvangen een waardebon van €250 van Fietsenwinkel.nl.

Eén van de hoofdprijswinnaars is Koen Schmitz (rechts op de foto). Koen is Directeur bij ILW-lid Grovet, gevestigd aan de Otto Hahnweg 24 op Lage Weide. Koen:

“Ontzettend leuk om deze prijs te winnen. Ik fiets graag naar mijn werk en zet dan ook de Ik Fiets App aan. Op mijn racefiets leg ik 30 kilometer af voor mijn woon-werkverkeer. Ik vind het lekker om sportief bezig te zijn. Ik zie het fietsen naar het werk dan ook als een mooie training voor langere tochten. Daarnaast stimuleren wij onze medewerkers om ook op de fiets te komen. Door te wijzen op de Lage Weide Fiets Challenge, maar ook door gunstige financiële regelingen voor woon-werkverkeer.”

De andere deelnemers ontvangen een waardebon van €50 van Fietsenwinkel.nl. De prijswinnaars komen later deze maand aan het woord. Waarom deden ze mee? En hoe werden ze bijvoorbeeld ondersteund door hun werkgever? Lees het binnenkort.

 

Blijf fietsen voor mooie prijzen

Ondanks dat de Lage Weide Challenge inmiddels afgelopen is, kan je natuurlijk nog wel steeds gebruikmaken van de Ik Fiets App. Zo verzamel je mooie aanbiedingen en prijzen. Lees op lageweide.nl/ik-fiets/ hoe het werkt.