Open dag Future Tracks op 16 september bij Strukton Rail

Raildag 2023: Ontdek de spannende wereld van de technologische spoorwegrevolutie tijdens de Raildagen “FutureTracks” op 16 september 2023!

Strukton Rail nodigt jou uit om aan boord te stappen van “FutureTracks” – een inspirerende open dag waar de toekomst van het spoor tot leven komt. Dit unieke evenement biedt een uitgelezen kans om de spoorwegindustrie van morgen te ontdekken en jezelf onder te dompelen in de fascinerende wereld van technologische innovaties op het gebied van spoorwegen.

De Raildagen “FutureTracks” vindt plaats op 16 september 2023 en belooft een dag vol opwinding en nieuwe ontdekkingen te worden. De locatie (Westkanaaldijk 2, Utrecht) zal bruisen van activiteiten, waaronder een scala aan indrukwekkende exposities en demonstraties die de nieuwste ontwikkelingen in de spoorwegsector tentoonstellen.

Stap aan boord en laat je inspireren

Tijdens “FutureTracks” krijg je de kans om in contact te komen met experts uit de industrie, vragen te stellen en deel te nemen aan diverse activiteiten. Verken de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van slimme spoorwegsystemen, waarbij technologie en data samenkomen om het spoorvervoer veiliger en efficiënter te maken. Ontdek hoe augmented reality een revolutie teweegbrengt en dompel jezelf onder in boeiende AR-ervaringen die je een geheel nieuwe kijk geven op de wereld van het spoor. En leer hoe technologieën bijdragen aan de veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid van spoorwegen.

Zet de datum in je agenda

Of je nu een professional uit de sector bent, een technologie-enthousiasteling of gewoon nieuwsgierig bent naar wat de toekomst in petto heeft, “FutureTracks” heeft voor elk wat wils. Zet de datum in je agenda en zorg ervoor dat je aanwezig bent op de Raildagen “FutureTracks” op 16 september 2023 van 10:00 uut tot 15:00 uur. Samen ontdekken we de opwindende toekomst van de spoorwegrevolutie!

Over Strukton

Strukton focust op duurzame infrastructuur en draagt bij aan een sector die instaat voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van spoorvervoer, weginfrastructuur en energie-infrastructuur. In zijn 100-jarig bestaan heeft Strukton een sterke basis opgebouwd in de thuislanden Nederland, Italië, Zweden, Denemarken en België. Strukton telt ruim 4.300 medewerkers.
www.strukton.nl