Week van de Loopbaan

Beroepsvereniging NOLOC organiseert van 13 tot en met 17 september haar jaarlijkse Week van de Loopbaan. Eigenlijk een beetje rare week, want het zou elke dag “Dag van je Loopbaan” kunnen zijn.

Staatvandienst is gevestigd op Lage Weide en is een gerenommeerd bureau voor loopbaanbegeleiding en re-integratie. Sinds 2006 ondersteunt Staatvandienst medewerkers en bedrijven bij het realiseren van nieuw loopbaan-gerelateerd toekomstperspectief.

Bij het overhandigen van het boek ‘Lage Weide onderneemt’ sprak Mariëlle Wieman met Gerrit van Gessel, Regiomanager Midden-West Nederland van Staatvandienst.

Gerrit: “Graag leggen wij de verbinding met de bedrijven en de medewerkers op Lage Weide. Hiervoor bieden wij voor uw medewerkers een kosteloos adviesgesprek met één van onze consultants.

Als specialist in de regionale arbeidsmarkt gaan we ook graag in gesprek met bedrijven om de gevolgen van de actuele arbeidsmarkt voor uw bedrijf en werknemers te verkennen.

Wil jij dit ook voor jouw onderneming? Stuur dan een e-mail naar g.vangessel@staatvandienst.nl of bel 06- 82158377 en plan een afspraak in!