Hogeschool Utrecht lanceert HU Werkbijjestudie – Ontdek en bind HU studenten aan jouw organisatie

Hogeschool Utrecht is een nieuw initiatief gestart: HU Werkbijjestudie. HU Werkbijjestudie is een on- en offline platform waar vraag en aanbod voor opleidingsrelevante betaalde arbeid voor HU studenten bij elkaar komt. Bij HU Werkbijjestudie kunnen alle HU studenten ongeacht studie en studiejaar terecht voor het vinden van toekomstgerichte betaalde arbeid zoals opleidingsrelevante bij- en startersbanen, innovatietraineeships, challenges, careerevents en soft skills trainingen. Het aanbod wordt door organisaties in het beroepenveld aangeboden.

De HU wil met dit initiatief bijdragen aan het vergroten van studentsucces door studenten de kans te bieden zich vroegtijdig te verbinden met werkgevers in de regio Utrecht. De HU wil hiermee een extra bijdrage leveren aan de versterking van vroegtijdige aansluiting van onderwijs en arbeidsmarkt én aan groei en innovatie van organisaties in de regio Utrecht.

HU Werkbijjestudie richt zich op organisaties met vraagstukken op het gebied van techniek, duurzaamheid, circulariteit, digitalisering, onderwijs en gezondheid. Belangrijke thema’s in relatie tot Gezond Stedelijk Leven. HU Werkbijjestudie wordt gesteund door Economic Board Utrecht.

Ontdek HU talent en sluit aan!

Biedt jouw organisatie bij- en startersbanen, innovatietraineeships, challenges, trainingen of career events? Plaats je aanbod op het online HU Werkbijjestudie platform, organiseer events en kom in contact met HU studenten. Maak gebruik van hun frisse blik en bind tegelijkertijd toekomstig talent vroegtijdig aan jouw organisatie.

✔️ Meet.  Met een bereik van meer dan 35.000 studenten is de kans groot dat jij de frisse blik vindt waar jouw organisatie naar op zoek is.

✔️ Greet. Vertel jouw verhaal. Ga in gesprek met en leer onze studenten kennen tijdens een van de vele special meetups en events.

✔️ Match. Vind de perfecte match tussen jouw organisatie en onze studenten.      

 

Interesse?

HU Werkbijjestudie is jouw partner die je in verbinding brengt met HU studenten. HU Werkbijjestudie biedt hiervoor verschillende partnerschappen. Van een gratis account op het online HU Werkbijjestudie platform tot betaalde partnerschapen met de mogelijkheid voor exclusieve maatwerkevents met studenten. Geïnteresseerd? Neem contact op met een van de adviseurs via werkbijjestudie@hu.nl.

 

Wil je nu al aan de slag?

Maak een gratis account aan op het online platform HU Werkbijjestudie en plaats je aanbod. Meld je aanbod HIER aan.