Aanmelden deelnemers Nederlandse taallessen

Heb jij medewerkers in dienst die de Nederlandse taal niet (goed) beheersen? Ervaar je problemen op de werkvloer, omdat instructies niet goed begrepen worden? De Nederlandse taallessen, die georganiseerd worden voor bedrijven op Lage Weide, bieden hier een oplossing voor. Bijkomend voordeel is dat jouw medewerkers ook in contact komen met andere medewerkers op Lage Weide.

De eerste ronde taallessen eindigt op 27 oktober. We starten binnenkort graag een tweede ronde op! 

 

De Nederlandse taallessen

De taallessen voor medewerkers worden georganiseerd bij Parkmanagement Lage Weide, in de Hofclub aan de Niels Bohrweg 121. De lessen worden verzorgd door een gerenommeerde onderwijsinstelling voor volwassenen-educatie. Met een digitaal intakegesprek wordt bepaald welk niveau de deelnemer heeft en in welke groep jouw medewerker wordt ingedeeld. In 15 lessen van 2 uur worden medewerkers vaardig in de Nederlandse taal gemaakt. Zij krijgen bij afronding een certificaat van deelname.

Aanmelden deelnemers en vragen

Enkele bedrijven op Lage Weide hebben al aangegeven interesse te hebben in een tweede ronde taallessen op korte termijn. Heb jij ook medewerkers die voordeel kunnen hebben van de taallessen?

  • Aanmelden van jouw medewerkers kan via info@lageweide.nl
  • Laat weten hoeveel medewerkers je aanmeldt
  • Geef aan wat jouw voorkeur is wat betreft startdatum van de lessen
  • Of laat het ons weten als je nog vragen hebt via 0639116288