Cyberweerbaarheid hoofdgerecht bij ILW BBQ

Donderdag 11 juli was de laatste netwerkbijeenkomst voor de zomer met de ILW Barbecue bij Vineyard Food & Drinks. De 50 aanwezigen genoten van een ontspannen sfeer, lekkere hapjes en drankjes en het mooie weer.

Voordat begonnen werd met de barbecue werd gestart met een indrukwekkend en confronterend verhaal: ‘een ongeluk zit in een klein hackje’. Over de grote gevolgen van een wachtwoordhack en wat er hierbij allemaal op je af komt. Het is verstandig je hier goed tegen te wapenen, aangezien de kans dat een ondernemer te maken krijgt met een cyberaanval tegenwoordig 1 op 5 is zoals we eerder al meldden in onze Meld- en tipkaart.

Krista van der Bron praatte vervolgens de gasten ook nog bij over het kunstproject Build! Eén van de winnaars van Pitch your Project. De kunstenaars zijn inmiddels bezig met het ontwikkelen en uitwerken van hun ideeën. Op zaterdag 14 september worden de kunstwerken gepresenteerd bij het Paviljoen Waterwerken op Lage Weide. Lees er meer over in het persbericht.

Na deze update was het tijd voor een smakelijke barbecue, verzorgd door Vineyard Food & Drinks. Tussen de hapjes door hadden de aanwezigen ook nog de primeur om als eerste een Cybercrime VR-experience op te doen. Een leuke toevoeging aan het programma!

De eerstvolgende bijeenkomsten na de zomer zijn de P&O Netwerkbijeenkomst over Groene Arbeidsvoorwaarden en Arbeidsrecht op 17 september en de fietstocht ‘fietsen maakt de stad mooier’ op donderdag 19 september. Graag tot dan!