Fietstocht op 4 juli: ‘Fietsen maakt de stad mooier’

LET OP: Naar aanleiding van alle reacties hebben we besloten om de Stadexpeditie Lage Weide ‘Fietsen maakt de Stad Mooier’ die was gepland op donderdag 4 juli, te verzetten naar donderdag 19 september, ook weer van 15 – 17 uur. Noteer dit vast in je agenda en we komen dan begin september met aanvullende informatie.

 

Op donderdag 19 september van 15:00 – 17:00 uur (inkoop 14.45 uur) organiseert De Fietskoerier Utrecht (DFKU) i.s.m. Industrievereniging Lage Weide (ILW) weer een Stadsexpeditie Lage Weide. Na afloop is er uiteraard nog een gezellige borrel bij De Fietskoerier Utrecht.

Deze expeditie wil de voordelen van fietsen en een fietsomgeving laten zien. Fietsen is leuker, beter, gezonder, slimmer, goedkoper, sneller en duurzamer. Met andere woorden en volgens De Fietskoerier Utrecht: “Fietsen maakt de stad mooier!”

De expeditie is een vervolg op de excursie over Circulaire Economie in 2023. DFKU & ILW zijn voornemens om na de zomer nog meer fietsexcursies te organiseren waarvan het thema nog zal worden vastgesteld. Dus kun je toevallig niet op 19 september? Neem dan toch contact met ons op!

De thema’s sluiten in ieder geval steeds aan bij de belangrijkste thema’s in de visie ‘De Machinekamer van Utrecht’ voor Lage Weide. We willen laten zien dat de beoogde toekomst voor Lage Weide vaak al bestaat. Waardoor die toekomst wat minder alleen een vergezicht blijft, maar al een stuk dichterbij komt en gaat leven. Zien doet geloven! Er gaat steeds een wereld voor je open!

Aanmelden

Aanmelden kan door te mailen naar Richard Hartkamp via richardhartkamp@lageweide.nl