Veilig Ondernemen tip van de week: de Slim Melden app

Week 11

Veilig Ondernemen tip van de week: de Slim Melden app

Met de Slim Melden Utrecht app kunt u een melding doorgeven aan de gemeente. Bijvoorbeeld over afval, vervuiling, groen, onderhoud, reparaties, obstakels, verkeer, wegwerkzaamheden, overlast, graffiti of vuurwerkoverlast. Ook kunt u een melding doen als u een obstakel ziet waar bijvoorbeeld mensen in een rolstoel of slechtzienden last van hebben.

  • Download de Slim Melden app! De Slim Melden Utrecht app kunt u downloaden in de Google Play Store of via de App store.
  • Heeft u zelf de app allang op uw telefoon? Zorg er dan voor dat minstens één relevante collega van u vandaag ook de app downloadt.


Toelichting:

  • Slim Melden is meer dan een app om problemen te melden over bijvoorbeeld een straatlantaarn die het niet doet, een bushokje dat kapot is of een afvalbak die overvol is. Slim Melden is namelijk gekoppeld aan het proces van de gemeente en geeft direct inzicht in het behandelnummer en de status van een melding. Ook kunt u eenvoudig stemmen op meldingen die al door anderen zijn gedaan. 
  • Meer info hierover vindt u op lageweide.nl/nieuws/maak-melding-met-de-slim-melden-utrecht-app/.


HULP NODIG – FEEDBACK NODIG

  • Op de KVO-tipkaart vindt u een hele lijst met handige telefoonnummers, want niet alles is af te handelen met de Slim Melden app natuurlijk. Naast voor de hand liggende contacten zoals politie en brandweer, staan daar ook gegevens op van bijvoorbeeld de dierenambulance (telefoon 144), AED locaties (zie hartslagnu.nl) en Parkmanagement Lage Weide (06 39 11 62 88 / info@lageweide.nl).