Maak melding met de Slim Melden Utrecht app 

Valt u iets op rondom uw bedrijf of op bedrijventerrein Lage Weide? Doe dan direct een melding via de Slim Melden Utrecht app. 

Met de Slim Melden Utrecht app kunt u een melding doorgeven aan de gemeente. Bijvoorbeeld over afval, vervuiling, groen, onderhoud, reparaties, obstakels, verkeer, wegwerkzaamheden, overlast, graffiti of vuurwerkoverlast. Ook kunt u een melding doen als u een obstakel ziet waar bijvoorbeeld mensen in een rolstoel of slechtzienden last van hebben. 

U kunt nu tijdelijk ook doorgeven als u overlast ervaart van inwoners of bezoekers die zich niet houden aan de coronamaatregelen. Denk daarbij aan 1.5 meter afstand houden of als er sprake is van groepsvorming.

Hierbij is Slim Melden meer dan een app om problemen te melden over bijvoorbeeld een straatlantaarn die het niet doet, een bushokje dat kapot is of een afvalbak die overvol is. Slim Melden is gekoppeld aan het proces van de gemeente en geeft direct inzicht in het behandelnummer en de status van een melding. Ook kunt u eenvoudig stemmen op meldingen die al door anderen zijn gedaan.

Slim Melden laat op de kaart al zien wat er in uw omgeving is. Klik op een icoon en alle bijbehorende informatie wordt al ingevuld. U kunt ook op elke plek op de kaart klikken en alle soorten meldingen doen. Slim Melden helpt u gemakkelijk door alle stappen en u kunt ook foto’s en een beschrijving toevoegen aan uw melding. 

Wilt u ook bijdragen aan een schoner en veiliger Lage Weide? En wilt u zeker weten dat uw melding bij de gemeente terecht komt? Doe dan een melding via de Slim Melden Utrecht app. Dan pakt de gemeente dit snel op én de meldingen worden geregistreerd waardoor we een beter beeld krijgen van de situatie op Lage Weide.

De Slim Melden Utrecht app kunt u downloaden in de Google Play Store of via de App store. 

Een melding kunt u ook via de website doen: www.utrecht.nl/melding