Profiteren van extra verzekeringsvoordeel

Parkmanagement Lage Weide heeft een raamovereenkomst met Rabobank/Interpolis. De bedrijven gevestigd op Lage Weide profiteren daarom van extra verzekeringsvoordelen. Het gaat om het volgende:

  1. Keurmerk Veilig Ondernemen

Het bedrijvenpark Lage Weide heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Rabobank/Interpolis biedt ondernemers op KVO gecertificeerde bedrijventerreinen 10% korting op de premies voor de Gebouwen, Bedrijfsmiddelen (inventaris en voorraad) en Bedrijfsstagnatie van de Interpolis Bedrijven Compact Polis (de rubrieken 1, 2 en 3). Vraag voor de korting op de verzekeringspremie het KVO-certificaat op via info@lageweide.nl

  1. Collectief cameratoezicht.

Doordat bedrijvenpark Lage Weide collectief cameratoezicht heeft gerealiseerd is de korting verhoogd naar 15% op de premies voor de Gebouwen, Bedrijfsmiddelen (inventaris en voorraad) en Bedrijfsstagnatie van de Interpolis Bedrijven Compact Polis (de rubrieken 1, 2 en 3).

  1. Resultaatsparticipatie

Daarnaast keert Interpolis jaarlijks een resultaatsparticipatie uit. Deze resultaatsparticipatie wordt achteraf uitgekeerd en is afhankelijk van het totale schadebelang op het bedrijvenpark. Door de resultaatsparticipatie worden de jaarlijkse exploitatiekosten gedrukt. Dit komt via Parkmanagement Lage Weide weer direct ten goede aan de deelnemende bedrijven.

  1. Gratis technische inspectie

Door Interpolis kan in het offertetraject een gratis risicobeoordeling worden verricht met oplevering van een preventiebijlage, afgestemd op de aard van uw bedrijf.

Kijk voor meer informatie over de verzekeringspremies op Collectief beveiligde bedrijventerreinen en Interpolis